«Τελευταία πόλη» την Πέμπτη 17 Μαΐου στις 8:30 το βράδυ. Για το βιβλίο θα μιλήσουν: η ποιήτρια Μαρία Τσιράκου  και  η συγγραφέας Πέρσα Ζηκάκη.Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον συγγραφέα.

Ένας άντρας, μια γυναίκα και ένα παιδί. Ένα ταξίδι σωτηρίας και κατάλυσης των ανθρώπινων ορίων εν μέσω πολέμου στη Βοσνία.

Ένα τραγικό και σαρωτικό φινάλε χαμού που δεν αφήνει περιθώρια.

“Τον έσπρωχναν. Περνούσαν δίπλα του σαν απολιθωμένα ανθρωποειδή που δεν είχαν πλέον λόγο ύπαρξης. Αν αυτό που έβλεπε μπροστά του δεν ήταν φλόγα και κατράμι και κρουνοί αίματος, τότε θα πρέπει να ήταν η δική του κόλαση”.

Ο Διονύσης Μαρίνος γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1971 στην Αθήνα, πόλη στην οποία συνεχίζει και διαμένει. Είναι παντρεμένος, έχει ένα παιδί και τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται ως δημοσιογράφος. Εδώ και έξι χρόνια εργάζεται ως αρχισυντάκτης στην καθημερινή αθλητική εφημερίδα “Goalnews” και είναι παραγωγός του αθλητικού ραδιοφώνου “Sentra 103,3”. Κατά περιόδους έχει εργαστεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς, περιοδικά και γραφεία Τύπου.  Έχει γράψει ένα διήγημα «Το υπόγειο» και το «Χαμένα κορμιά» , το πρώτο του μυθιστόρημα.

ΠΟΛΥΕΔΡΟ     Κανακάρη 147   26221 Πάτρα    τηλ. 2610 277342 email: polyedro1@hol.gr