moro_xeri_madataΑναστατωμένη παραμένει η πόλη από το περιστατικό με την εγκατάλειψη ενός μωρού, σε είσοδο πολυκατοικίας, το οποίο χάρη στην παρατηρητικότητα περαστικών δεν πάγωσε αλλά το περιέθαλψαν με αγάπη ενημερώνοντας γρήγορα την αστυνομία, η οποία λίγο αργότερα εντόπισε την Γεωργιανή μητέρα του.Το μωρό βρέθηκε στη μέση μιας αντιπαράθεσης των γονιών του. Η ιστορία βέβαια συνεχίζεται από την πλευρά του 33χρονου πατέρα να αρνείται να το αναγνωρίζει και ο οποίος ζητά τώρα την διενέργεια εξέτασης τεστ-DNA, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι είναι δικό του παιδί και από την πλευρά της 37χρονης μητέρα του, να δηλώνει στους αστυνομικούς ότι δεν δύναται να το θρέψει.
Η μητέρα ούσα απελπισμένη, υποστηρίζει, ότι το εγκατέλειψε στον εξωτερικό χώρο αποθήκης εξειδικευμένων προϊόντων, στην οδό Βορείου Ηπείρου στην Πάτρα, όπου εργάζεται ο πρώην σύντροφός της, για να τον θέσει προ των ευθυνών του, καθώς αρνείται πεισματικά να το αναγνωρίσει.
Κατ’εντολήν του εισαγγελέα, το μεσημέρι της Τρίτης, η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη και της παραδόθηκε το παιδί, διατηρώντας την επιμέλεια του.
Όταν προσήχθη στην αστυνομία ο 33χρονος υποστήριξε ότι αν και της είχε ζητήσει να κάνει έκτρωση, η πρώην σύντροφός του με την οποία είχε διαπληκτιστεί προτού εγκαταλείψει το μωρό, το κράτησε και για αυτό ζητά τώρα το τεστ-DNA.