Σύσκεψη με όλους τους αντιδημάρχους (θεματικούς και διαμερισματικούς) είχε χθες στο δημαρχείο ο Στ.Θεοδωρακόπουλος προκειμένου να υπάρξει συντονισμός κινήσεων για τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής αρχής αφού τα πράγματα δυστυχώς …δυσκολεύουν μέρα με την ημέρα.
Αυτό που τονίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που κράτησε περίπου τέσσερις ώρες ήταν το μείζον θέμα της μείωσης των εσόδων που έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν ουσιαστικά να λειτουργήσουν οι τομείς του δήμου και να ενεργήσουν όπως θα επιθυμούσαν οι αντιδήμαρχοι. «Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι στο πλαίσιο της συνεχούς μείωσης εσόδων αυτό το δίμηνο από την ΔΕΗ εισπράξαμε μόλις 120.000€ ενώ μέχρι πρότινος παίρναμε πάνω από 200.000€. Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι ο δήμος δεν μπορεί να λειτουργήσει, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να εντείνουμε τις προσπάθειές για την εξυπηρέτηση των πολιτών, την διευκόλυνσή τους και την βοήθεια μας όπου είναι εφικτό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.
Επίσης ένα θέμα που τονίστηκε ήταν η εμμονή του Κράτους να εκχωρεί αρμοδιότητες και υπηρεσίες στους «καλλικρατικούς» δήμους χωρίς να φροντίζει για τη στοιχειώδη στελέχωσή τους, με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες και κατ`επέκταση οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι να βρίσκονται μπροστά σ`ένα απέραντο… χάος.
Ωστόσο απ`όλους τους παρευρισκόμενους εκφράστηκε η διάθεση για συνεχή προσφορά στο βαθμό του εφικτού.