Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων πραγματοποίησε στο Αίγιο το βράδυ του Σαββάτου, το «ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ», που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, μία ιδιαίτερα διασκεδαστική βραδιά με αποκριάτικα τραγούδια. ταγκό, βαλς, νησιώτικα, τραγούδια του κεφιού από την ορχήστρα «ΑΠΟΛΛΩΝΕΣ».    

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φάνης Σπηλιώπουλος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανειπηρωτικής Αδελφότητας Αιγιαλείας  και πλήθος κόσμου.

Ιδιαίτερο χρώμα στη βραδιά έδωσε η Θεατρική ομάδα που παρουσίασε με ξεχωριστό τρόπο το σατυρικό μονόπρακτο «Ο Δήμιος Παπάς και η Ψωροκώσταινα» γραμμένο από τον συμπολίτη μας Διονύση Μπούζο, ειδικά γιαυτή την εκδήλωση.

Το χορευτικό τμήμα της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας χόρεψε το Γαϊτανάκι και άλλους παραδοσιακούς χορούς.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους:

Το Χορευτικό τμήμα της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας, τη Θεατρική Ομάδα που αποτελείται από τους : Γωγώ Παπαφράγκου, Δανάη Μεσσάρη, Άγγελο Παπαδημητρίου που είναι και στελέχη της Χορωδίας Αιγιαλείας και της Ορχήστρας Μουσική Οδύσσεια, τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο στέλεχος της Θεατρικής Ομάδας Καμαρών, την Εφημερίδα Φιλόδημος και το Ράδιο Αίγιο που ήταν και χορηγός Επικοινωνίας. Όλο το τοπικό τύπο για την προβολή του χορού. Το εργοστάσιο γλυκών & ζαχαρωδών Γ. Παναγόπουλος και Σία για την διάθεση γλυκών, τον Διονύση Ατσάρο για τη βοήθεια που πρόσφερε.

Τους πιο κάτω Δωροθέτες της πόλης μας που με ιδιαίτερη προθυμία διέθεσαν δώρα για τη λαχειοφόρο της βραδιάς, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν  για τις ανάγκες της  ΙΟΝΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΙΓΙΟΥ η οποία έχει μεγάλη ανάγκη για υποστήριξη :