Αν όχι τώρα, πότε; θα «ξυπνήσει» η υποταγμένη ηγεσία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για να μετατρέψει την Απεργία σε πολιτική Απεργία διαρκείας για να μην περάσουν τα μέτρα ισοπέδωσης της κοινωνίας της εργασίας και της δημοκρατίας.
Η εργατική τάξη πληρώνει βαρύ φόρο αίματος για την κρίση του κεφαλαίου. Όλοι μιλάνε εξ ονόματός της εργατικής τάξης διαχέοντας τα βάρη και την ευθύνη. Έτσι, «λίσταρχοι» της Λαγκάρντ, «λίσταρχοι» του ΣΔΟΕ, φοροφυγάδες, μαυραγορίτες και κλεπταποδόχοι, γίνονται ένας αχταρμάς όπου όλοι αγωνίζονται για τη «σωτηρία» της πατρίδας!!!!Αυτό είναι από χέρι καταδικασμένο.
Τίποτα κοινό δεν έχουν το 1.500.000 των ανέργων, οι εργαζόμενοι των 400€, οι απλήρωτοι για 4, 5, 6 και πλεον μήνες εργαζόμενοι, οι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα , των ΔΕΚΟ, οι δημόσιοι λειτουργοί της Υγείας και της Παιδείας, που ποτέ δεν ήταν κομμάτι του διαχρονικού διεφθαρμένου κομματικού κράτους.

ΤΡΟΪΚΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχουν βάλει στόχο τη ζωή των εργαζομένων και τη δημοκρατία, σκορπίζοντας παντού κομμάτια και θρύψαλα για να θριαμβεύσει ο φασισμός και η πείνα.
Καθαρά, ταξικά και αγωνιστικά και όχι μόνο οργισμένα και αταξικά, να σταματήσουμε το Έγκλημα διαρκείας που διαπράττεται σε βάρος του εργαζόμενου λαού και της κοινωνίας της εργασίας.
Συγκροτούμε αγωνιστικό ταξικό, δημοκρατικό μέτωπο για:
– Να μην περάσουν τα μέτρα.
– Να μη ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία ΔΕΗ,ΕΑΣ{ΕΒΟ/ΠΥΡΚΑΛ},ΕΛΒΟ,ΛΙΜΑΝΙΑ,ΝΕΡΟ, διαχείριση ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ Να ανατραπεί η βάρβαρη πολιτική Κυβέρνησης – Χρυσής Αυγής – ΕΕ–Δ.Ν.Τ.
– Να φύγει η τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ– ΛΕΥΤΕΡΙΑ– ΨΩΜΙ–ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΙ σε ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΡΕΙΑ 10 στη πλ.ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ
και 10.30π.μ. στη Πλ. ΟΛΓΑΣ

Για τη Διοίκηση

Η Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Ο. Μπίρμπα Γ. Σπυρούλιας