15.1 C
Aigio
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλειαΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (Ε.Β.Ο.–ΠΥΡ.ΚΑΛ.)–ΑΙΓΙΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (Ε.Β.Ο.–ΠΥΡ.ΚΑΛ.)–ΑΙΓΙΟΥ

Συνάδελφοι, με τη χτεσινή μας κινητοποίηση στείλαμε το μήνυμα στους εκπροσώπους της τρόικα και τα ντόπια δουλικά τους στα υπουργεία αλλά και στη διοίκηση της εταιρείας ότι πίσω από τη φίρμα ΕΑΣ(ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) βρίσκονται εκατοντάδες εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους.Εταιρεία δεν είναι μόνο τα οικόπεδα, οι μηχανές, οι μίζες και τα οργανογράμματα, είναι εργαζόμενοι που χρόνια με τη δουλειά τους και την τεχνογνωσία τους, παρήγαγαν και παράγουν αξιόπιστα προϊόντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις και πελάτες στο εξωτερικό.
Κανείς λοιπόν δε νομιμοποιείται να αποφασίζει για μας, χωρίς εμάς.
Κανείς δεν μπορεί ατιμώρητα να αφήνει να εξελίσσεται εκκαθάριση τύπου Κύμης!!! όπου 60 οικογένειες κινδυνεύουν άμεσα να βρεθούν στο δρόμο, γιατί εδώ και 6 μήνες τηρούν σιγή ιχθύος αφήνοντας τη Κύμη στα νύχια του Σαχανίδη παλιού διαχειριστή αξιοκρατικά τοποθετημένου!!!!
Κανείς δεν μπορεί να ξεστομίζει ότι τέλειωσε η χρηματοδότηση για τα ΕΑΣ για το ’12 όταν ο βασικός μας πελάτης που είναι το ΥΠ.Εθ.Α. μας χρωστάει πάνω από 15 εκ. €.
Αύριο το Δ.Σ. του σωματείου μας σε σύσκεψη με τα υπόλοιπα σωματεία των ΕΑΣ, θα καθορίσει τις παραπέρα κινήσεις μας. Ταυτόχρονα ζητάμε επίσημη ενημέρωση από τον Πρόεδρο και Δνοντα σύμβουλο της εταιρείας για τη χτεσινή σύσκεψη.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες και ο καθένας έχει την ευθύνη που του αναλογεί.

Την Παρασκευή 14/9 θα γίνει Γενική Συνέλευση στην καντίνα στις 9 το πρωί.
Τέλος, κανείς συνάδελφος, όσο μπερδεμένος ή φοβισμένος η διαφωνών είναι, δεν μπορεί να μη συμμετέχει στον αγώνα επιβίωσης που πρέπει να δώσουμε αυτή τη στιγμή.

Για τη Διοίκηση
Η Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Ο. Μπίρμπα Γ. Σπυρούλιας

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular