Lainiotis KammenosΠόρτα-πόρτα συνεχίζει τις επαφές του με τους πολίτες, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Γιάννης Λαϊνιώτης, παρουσιάζοντας τις θέσεις και τις δεσμεύσεις του Πάνου Καμμένου, ενώ παράλληλα εκθέτει με σεμνότητα και ευθύτητα, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της δικής του υποψηφιότητας για το νομό Αχαΐας.
Παράλληλα, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείο, ο Γιάννης Λαϊνιώτης και οι συνεργάτες του, βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας των ΑΝΕΛ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου (ώρα 19.00) στο ξενοδοχείο «Αστέρας» της Πάτρας.
Την Τετάρτη, ο Γιάννης Λαϊνιώτης «όργωσε» την Ανατολική Αχαΐα, συνοδευόμενος από φίλους και συνεργάτες του, δίνοντας μία ακόμα πολιτική «μάχη» σε καφενεία και πλατείες, σε οικίες και χώρους εργασίας, μοιράζοντας φυλλάδια του κόμματος και ξεδιπλώνοντας το διακύβευμα των κρίσιμων επικείμενων εκλογών.
Ανάμεσα στα άλλα, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαίας των ΑΝΕΛ, σημείωσε με έμφαση: «Εμείς οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ήμασταν οι ρυθμιστές των εξελίξεων που σηματοδότησαν την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ενώ αύριο θα είμαστε οι εγγυητές και για τη δημιουργία μιας Κυβέρνησης εθνικής ενότητας!
Η οποία με απόλυτο σεβασμό στο Σύνταγμα δεν θα εκτελεί εντολές ξένων, αλλά θα λειτουργεί σύμφωνα με τις εντολές του ελληνικού λαού, εφαρμόζοντας μια νέα πολιτική.
Μια πολιτική που δεν θα οδηγεί την κοινωνία στην εξαθλίωση, δεν θα οδηγεί τη μεσαία τάξη στη διάλυση, δεν θα οδηγεί την ανεργία σε ποσοστά τέτοια που να υποχρεώνει τους νέους μας να φεύγουν στη ξενιτιά.»
Για να τονίσει, ανάμεσα στα άλλα ο Γιάννης Λαϊνιώτης:
«Ο γνήσιος, αντιμνημονιακός, πατριωτικός μας λόγος, τούς ενόχλησε από την πρώτη στιγμή. Ήταν σαν ένα ανεπιθύμητο τσιμπούρι στον κόρφο τους.
Και γι’ αυτό, έκαναν ό, τι μπορούσαν για να το αποτινάξουν.
Όμως, δυστυχώς γι’ αυτούς, ό, τι κι αν έκαναν, απέτυχαν. Δεν τους πέρασε. Το καταστροφικό δίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλου, που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας, το δίδυμο που δέχθηκε να κυβερνάται η χώρα μέσω e-mail και με εντολές από την τρόικα, τελειώνει στις 25 Ιανουαρίου και μαζί με αυτό κλείνει και μια μαύρη εποχή για την Ελλάδα.»
Παράλληλα χθες ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Γιάννης Λαϊνιώτης, ξεκίνησε από το πρωί νέο οδοιπορικό, αυτή τη φορά στις συνοικίες και τις γειτονιές της Πάτρας, συνεχίζοντας τον άμεσο διάλογο που έχει εγκαινιάσει με τους πολίτες του νομού.