narkotika patraΟ δράστης επιχείρησε να πουλήσει ναρκωτικά σε Αστυνομικό που προσποιούνταν τον πελάτη.Συνελήφθη, χθες (12-1-2013) αργά το απόγευμα, στη Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας 36χρονος ημεδαπός σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο 36χρονος κατείχαν και διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών, με μεθοδικότητα ήρθαν σε επικοινωνία μαζί τους, όπου συμφωνήθηκε η αγορά ηρωίνης έναντι του χρηματικού ποσού των50,00 ευρώ.
Για τη σύλληψη των δραστών, οργανώθηκε χθες (12-1-2013), αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθη ο 36χρονος κατά τη διάρκεια της αγοροπωλησίας.
Στην κατοχή του συλληφθέντα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, ένα κινητό τηλέφωνο με δυο κάρτες sim και το χρηματικό πόσο των 35 ευρώ ενώ σε ερευνά που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχεθήκαν άλλες πέντε συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους περίπου 6 γραμμαρίων, μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και οκτώ τμήματα ναρκωτικών δισκίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.