XASIS 3Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ της Παρασκευής στην Λεύκα με πρωταγωνιστές δύο άνδρες που κινούνταν με μοτοποδήλατο και προκαλούσαν την περιέργεια των κατοίκων. Στο σημείο αφού ειδοποιήθηκαν, έφθασαν άνδρες της Άμεσης Δράσης οι οποίοι τους έκαναν σήμα να σταματήσουν στην άκρη για έλεγχο. Αυτοί όμως πάτησαν γκάζι με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια άγρια καταδίωξη στους δρόμους, μπρος στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Τελικά συνελήφθη ο ένας από τους δύο καθώς ο φίλος του κατάφερε και εξαφανίστηκε. Κατά τον έλεγχο που έγινε ο συλληφθείς βρέθηκε να κατέχει ποσότητα 41.2 γραμμαρίων χασίς.
Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:
«Συνελήφθη, το βράδυ της Παρασκευής , στην Πάτρα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών ένας ημεδαπός, ηλικίας 33 ετών, ενώ αναζητείται συνεργός του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, στην περιοχή της Λεύκας, οι αστυνομικοί σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στον 33χρονο βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν (41,2) γραμμάρια κάνναβης συνολικά. Ο συνεργός του, ο οποίος ήταν συνεπιβάτης μοτοποδηλάτου που οδηγούσε ο 33χρονος, στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών».