Συνελήφθησαν στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 23χρονος Αιγύπτιος και ένας 16χρονος Τυνήσιος οι οποίοι διέπρατταν κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια διαρρήξεις οχημάτων στο κέντρο της Πάτρας.Ειδικότερα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς τη στιγμή που διερρήγνυαν αυτοκίνητο 39χρονου ημεδαπού στην Πάτρα και τους συνέλαβαν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, οι δύο δράστες, το ίδιο βράδυ, είχαν διαρρήξει άλλα πέντε αυτοκίνητα, ενώ το τελευταίο τετραήμερο είχαν διαπράξει δέκα συνολικά διαρρήξεις οχημάτων.

Οι δύο αλλοδαποί δρούσαν νυχτερινές ώρες σπάζοντας τα τζάμια των οχημάτων και αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή.

Υπενθυμίζεται, ότι την τελευταία μόνο εβδομάδα, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις έχουν συλληφθει ισάριθμα άτομα και έχουν εξιχνιαστεί μια ληστεία και εβδομήντα επτά κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες και οχήματα στη Πάτρα.