Οι δράστες αφαίρεσαν σιδηροδρομικό υλικό βάρους έξι τόνων και αξίας μεγαλύτερης των 15.000Κατασχεθήκαν δυο φορτηγά και ένα επιβατηγό όχημα που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά των κλοπιμαίωνΣυνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω προχθές (3-11-2012) το μεσημέρι, στη Κερπινή Καλαβρύτων, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ένας 54χρονος Αλβανός και δυο ημεδαποί ηλικίας 17 και 14 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σιδηροδρομικού υλικού.

Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και ένας ακόμα 45χρονος ημεδαπός που αναζητείται από τις Αρχές.

Ειδικότερα οι τρεις συλληφθέντες ενεργώντας από κοινού με άλλα τέσσερα άτομα αφαίρεσαν από υπαίθριο χώρο του Ο.Σ.Ε σιδερένιες πλάκες και μπουλόνια συνολικού βάρους έξι τόνων τα οποία αφού τοποθέτησαν σε τσουβάλια φόρτωσαν σε δυο φορτηγά και ένα επιβατηγό αυτοκίνητο.

Οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, εντόπισαν τους δράστες να αφαιρούν το σιδηροδρομικό υλικό και τους συνέλαβαν μετά από πεζή καταδίωξη.

Η αξία των κλοπιμαίων τα οποία κατασχεθήκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο εκπρόσωπο του Ο.Σ.Ε. ξεπερνά τις 15.000 ευρώ.

Επίσης κατασχεθήκαν τα τρία οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη μεταφορά του σιδηροδρομικού υλικού.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.