sxoliki EpitrophDeyerobathmiasΣυνεδριάζει η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ώρα 18:00) του Δήμου Αιγιαλείας με το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης να ξεχωρίζει αφού αφορά την… λήψη απόφασης για δωρεάν σίτιση άπορων μαθητών που φοιτούν στις Σχολικές Μονάδες αρμοδιότητας της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Επίσης το σώμα θα απασχολήσουν τα εξής θέματα:
-Λήψη απόφασης σχετικά με εργασίες ελαιοχρωματισμού εξωτερικής τοιχοποιίας Γυμνασίου Διακοπτού.
-Έγκριση προμήθειας Τεχνολογικού εξοπλισμού (Η/Υ- Projector) για λογαριασμό του Εσπερινού Γυμνασίου Αιγίου, βάσει του από 30/10/2014 Α.Π: Φ.6/374 εγγράφου αιτήματός του.
-Παραχώρηση Άδειας – Έγκρισης στον Ποδηλατικό Όμιλο Αιγίου ΄΄ΔΙΑΓΟΡΑΣ΄΄ για τη διοργάνωση του 1ου Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Αιγιαλείας, βάσει της από 10/11/2014 Α.Π:326 αιτήσεώς του.
-Κατανομή Δ΄ Τακτικής Χρηματοδότησης 2014 στις Σχολικές Μονάδες Δ.Ε. Δήμου Αιγιαλείας, μέσω Χρηματοδότησης του ΥΠΕΣ και Κατανομή της ΔΕΠ, ύψους 50.000 ευρώ.
*Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κατανομή από το ΥΠΕΣ βάσει της απόφασης της ΔΕΠ είναι η ίση κατανομή του ποσού που απέστειλε το ΥΠΕΣ σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης.