ds ok newΣήμερα Δευτέρα 29 Δεκέμβρη το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του έτους Με δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις «κλείνει» σήμερα Δευτέρα 29 Δεκέμβρη το δημοτικό συμβούλιο Αιγιαλείας για το έτος 2014.

Η ημερήσια διάταξη για την πρώτη τακτική συνεδρίαση (ξεκινά στις 7.00) περιλαμβάνει «23» θέματα στην ημερήσια διάταξη μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν τα εξής:
-Έγκριση ετήσιου προγράμματος δράσης οικον. έτους 2015 της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.
-Έγκριση αποζημίωσης Προέδρου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.
-Έγκριση προϋπολογισμού οικον. έτους 2015 της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.
-Έγκριση προϋπολογισμού οικον. έτους 2015 του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας».
-Έγκριση προϋπολογισμού οικον. έτους 2015 του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» .
-Έγκριση προϋπολογισμού του Γατείου Κληροδοτήματος οικον.έτους 2015.
-Έγκριση προϋπολογισμού Κληροδοτήματος Π.Χαραλάμπους οικον. έτους 2015.
-Έγκριση ισολογισμού Ιδρύματος Υποτροφιών Αναστασίου Αντωνάτου οικον. έτους 2013.
-Έγκριση προϋπολογισμού Ιδρύματος Υποτροφιών Αναστασίου Αντωνάτου οικον. έτους 2015.
-Αποδοχή πίστωσης ποσού 161.718,99€ από Πρόγραμμα ΟΠΑΑΦ για το έργο: « ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ».
-Έγκριση ανάθεσης παροχής υπηρεσίας στην Δ.Ε.Υ.Α. για τον καθαρισμό φρεατίων και αγωγών όμβριων υδάτων.
-Έγκριση αναγκαιότητας, μελέτης , Προϋπολογισμού και τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών, ΚΑΠΗ και τρόφιμα για τα γεύματα αγάπης του Δήμου Αιγιαλείας» έτους 2015.
-Έγκριση αναγκαιότητας, μελέτης , προϋπολογισμού και τρόπου εκτέλεσης για τη διενέργεια Προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας, όλων των Νομικών του Προσώπων και των Σχολικών Επιτροπών Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης για το 2015».
-Στην υπ’ αριθ.5/2014 απόφαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Αιγιαλείας, που αφορά την πραγματοποίηση Διημερίδας με θέμα τον Τουρισμό.
– Έγκριση της υπ’ αριθ. 101/2014 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής περί διενέργειας δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού αγροκτήματος κληροδοτήματος ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ του τ. Δήμου Αιγίου
*Κατόπιν της λήξης της τακτικής συνεδρίασης θα ακολουθήσει Ειδική Συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την Ψήφιση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ) οικονομικού έτους 2015 του Δήμου Αιγιαλείας.