ds ok newΜε «62» θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης (στις 6.00) το δημοτικό συμβούλιο Αιγιαλείας. Από αυτά ξεχωρίζουν:
-Η έγκριση αναγκαιότητας, μελέτης, προϋπολογισμού και τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας «Μεταφορά συμπυκνωμένων απορριμμάτων του Δήμου Αιγιαλείας και απόρριψή τους σε ΧΥΤΑ για το 2015».
-Η έγκριση αναγκαιότητας εκτέλεσης, μελέτης, προϋπολογισμού και τρόπου εκτέλεσης της «Παροχή Υπηρεσίας καθαρισμού & διευθέτησης ρεμάτων και ποταμών του Δήμου Αιγιαλείας».
-Η έγκριση αναγκαιότητας εκτέλεσης της παροχής υπηρεσίας Επισκευή & Συντήρηση αντλιοστασίων στις Δ.Ε. Συμπολιτείας, Ακράτας – Αιγείρας, Ερινεού και Διακοπτού.
Κατά τ`άλλα στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται θέματα που αφορούν υπό εκτέλεση έργα και παρατάσεις προθεσμίας, αιτήματα πολιτών κλπ. με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα προ ημερησίας.

oikopedo oteΤην αποδοχή πίστωσης ποσού 423.495,10 € από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ για την αγορά ακινήτου μετά διατηρητέου κτιρίου στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Μεσσηνέζη καλείται να κάνει το δημοτικό συμβούλιο Αιγιαλείας. Πρόκειται για το γνωστό οικόπεδο του ΟΤΕ στο κέντρο της πόλης.=

 

Η λήψη απόφασης για αναπαραγωγή  αντιγράφων αντικειμένων του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιγίου προκειμένου να προσφέρονται ως αναμνηστικά δώρα  σε επισήμους προσκεκλημένους στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων του Δήμου Αιγιαλείας & διάθεση σχετικής πίστωσης έρχεται προς συζήτηση στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη