18.4 C
Aigio
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλειαΣυνεδρίασε χθες η Επιτροπή Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής

Συνεδρίασε χθες η Επιτροπή Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής

dhmos aigioyΧθες το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγίου πραγματοποιήθηκε η Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί «16» θεμάτων στην Ημερήσια Διάταξη.
Λόγω απουσίας της προέδρου της Επιτροπής κ. Βασιλικής Ψυχράμη η συνεδρίαση υλοποιήθηκε προεδρεύοντος του κ. Χρήστου Γούτου όπου σε κλίμα συναινετικό συζητήθηκαν σημαντικά θέματα και ελήφθη για τα περισσότερα ομόφωνη απόφαση.
Μεταξύ άλλων ομόφωνα εγκρίθηκε η διενέργεια δημοπρασίας για εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου ”Πύργος Υψηλών Αλωνίων”, χωρίς ωστόσο να καθοριστεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.
Επίσης συζητήθηκαν αρκετά θέματα διαγράμμισης σε διάφορες περιοχές, τα οποία έλαβαν θετική απόφαση. Τέλος λόγος έγινε και για το αίτημα του Τμήματος Συγκοινωνιών, Συγκοινωνιακών, Κτιριακών, Υδραυλικών & Εγγειοβελτιωτικών Έργων του Δήμου για την έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων οδών στην Τ.Κ Αιγείρας, με την Επιτροπή να δέχεται ομόφωνα τονίζοντας μάλιστα πως πρέπει να ”τρέξει” το θέμα για να μην κωλύονται τα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular