Το Νοσοκομείο Αιγίου επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, ώστε να ενημερωθούν από τον διοικητή κ. Φωτόπουλο για τα προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης.Ο κ. Φωτόπουλος δέχτηκε στο γραφείο του τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Βαγγέλη Ευαγγελίου και το μέλος κ. Σωκράτη Μαυρίδη, εκφράζοντας ανοιχτά την αγωνία του για τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού στο Νοσοκομείο που δεν φαίνονται να καλύπτονται άμεσα αλλά και μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα λόγω της μη έγκρισης από την αρμόδια επίτροπο, των κωδικών για την αποπληρωμή των προμηθευτών, με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να μην υπάρχουν διαθέσιμα βασικά υλικά για τους ασθενείς. Εξάλλου, είναι αρκετές οι καταγγελίες ανθρώπων που επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο για έκτακτα περιστατικά και οι οποίοι αναφέρουν πως δεν υπήρχαν…γάζες και hansaplast!

Πάντως, η συνάντηση είχε και καλά νέα, καθώς ο διοικητής του Νοσοκομείου ανέφερε πως υπολογίζεται να λειτουργήσει επιτέλους ο αξονικός τομογράφος, σε δύο περίπου μήνες. Τέλος, ο κ. Φωτόπουλος ζήτησε τη στήριξη, ηθική και όχι μόνο, του εμπορικού κόσμου της Αιγιάλειας προς το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε μία μέρα μετά τη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου, ενόψει της παναιγιάλειας ανοιχτής σύσκεψης οργανώνεται για την Παρασκευή στις 8.30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγόιυ, με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει επέλθει ο τομέας της Υγείας.

πηγή:filodimos.gr