Μία άκρως τιμητική πρόταση δέχθηκε και αποδέχθηκε η θεατρική ομάδα του Συλλόγου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ Ακράτας Να παρουσιάσει την παράσταση της «Αυλής των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε σκηνοθεσία Κώστα Ν. Φαρμασώνη στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας στο επίσημο πρόγραμμα του φεστιβάλ. Η παράσταση θα δοθεί στο Κάστρο του Ρίου την Παρασκευή 24 Αυγούστου στις 9:15 το βράδυ.

 

Η πρόσκληση είναι η δεύτερη – μετά το Φεστιβάλ Πέτρας στην Αθήνα- για τη φετινή περίοδο και αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών του θιάσου, του συμβουλίου του συλλόγου, αλλά και για τη ΔΗΚΕΠΑ του Δήμου Αιγιάλειας που επέλεξε να στηρίξει την προσπάθεια αυτή.

 

Εν τω μεταξύ με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε η καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Αιγιάλειας την Δευτέρα 2 Ιουλίου από την Αιγείρα. Οι επόμενες προγραμματισμένες παραστάσεις για τον Ιούλιο είναι την Τρίτη 10 Ιουλίου στην Τέμενη, την Κυριακή 15 Ιουλίου στην Άβυθο, την Τετάρτη 18 Ιουλίου στο Διακοπτό, την Κυριακή 29 και Δευτέρα 30 Ιουλίου στο Κράθιο. Όλες οι παραστάσεις θα δοθούν στα προαύλια των κατά τόπους Δημοτικών Σχολείων με ώρα έναρξης 21:30.