Στον Λόγγο βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Βουλευτής Α’ Αθηνών και Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Αιγιάλειας, παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου και έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει διάφορα θέματα της περιοχής με τοπικά στελέχη.
Τον κ. Κικίλια υποδέχθηκε και προλόγισε ο πρόεδρος της Τ.Ο. Αιγιάλειας Βασίλης Σταθακάρος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με ιδιαίτερη χαρά η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Αιγιάλειας και όλος ο Νομός Αχαΐας φιλοξενεί στην περιοχή μας τον Βασίλη Κικίλια. Και είναι μεγάλη τιμή η κάθοδος τέτοιων στελεχών, που δίνουν το μήνυμα ότι η Αιγιάλεια και η ευρύτερη περιοχή μας θα παίξει σημαντικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα. Πιστεύω ότι η Ν.Δ. θα είναι πρώτη δύναμη στην Αιγιάλεια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας».
Από την πλευρά του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: «Παρότι είναι ακόμα πολύ πυκνή η ροή των πολιτικών ειδήσεων για τη χώρα μας και ζούμε σε εποχές ανορθόδοξες με μεγάλη πίεση, αποδέχθηκα την πρόσκληση της Δημοτικής Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας και είναι τιμή και χαρά μου που βρίσκομαι στην Αιγιάλεια.
Πρώτα απ’ όλα, η καρδιά της πολιτικής μας είναι στο άλλο άκρο από αυτά που εφαρμόζουν οι Τσίπρας-Καμμένος. Δηλαδή, πρέπει να βελτιωθεί η ζωή της μέσης ελληνικής οικογένειας σε όλη την χώρα. Να υπάρχει μείωση φορολογίας και μείωση δαπανών, να εκσυγχρονιστεί το κράτους και να προσελκύσει επενδύσεις, να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Αυτός είναι ο τρόπος να παραχθεί πλούτος ώστε να στηριχθούν οι αδύναμοι.
Με παράδειγμα και τον τόπο σας, μπορεί να δημιουργηθεί νέο παραγωγικό μοντέλο στην χώρα. Υπάρχει θάλασσα, αγροτικός τομέας και δυνάμεις τουρισμού. Ο πλούτος τη χώρας για να αυξηθεί θέλει βελτίωση τουρισμού και υψηλότερου επιπέδου, πρωτογενής παραγωγή και να συνδεθεί με τα προϊόντα που φεύγουν για το εξωτερικό. Με στόχο την ανάπτυξη της ιδιωτικής οικονομίας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υφάρπαξαν την ψήφο του κόσμου, υποσχέθηκαν διάφορα πράγματα που δεν υλοποίησαν ποτέ -το αντίθετο μάλιστα- και έφερε τη χώρα να βρίσκεται σε μία απίστευτη δύσκολη θέση. Μέσα σε δύο χρόνια έφερε δύο μνημόνια και υποθήκευσε την χώρα για 100 χρόνια, ενεχυριάζοντας το μέλλον της Ελλάδας. Πλέον, όλοι πρέπει να αντιληφθούν ότι μόνο με αλήθειες μπορούμε να πορευθούμε. Είναι πολύ σημαντικό να φτιαχτεί ξανά η ευθεία σχέση μεταξύ πολιτών και πολιτικών και να ενημερώνεται σωστά ο κόσμος. Η παράταξη της Ν.Δ. ανοίγει την αγκαλιά προς τους πάντες και αφουγκράζεται την ελληνική κοινωνία. Όλοι μας κρινόμαστε από τον λαό και όποτε γίνουν εκλογές, η κοινωνία θα γυρίσει σελίδα στην χώρα».


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live

http://50.22.217.113:10216/live

radioaigialeia.com