Την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου τού Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου (Ερασιτέχνης), σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία τού συλλόγου.

[the_ad id=”46371″]

Η Γ.Σ. ξεκίνησε με τον διοικητικό απολογισμό τής περασμένης διετίας από τον απερχόμενο πρόεδρο Τάκη Σπυρόπουλο, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλα τα μέλη τού ΔΣ τα οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε, «έδωσαν αυτά τα δύο χρόνια ακόμα και την… ψυχή τους για το σύλλογο».
Ακολούθως, ο ταμίας Τάκης Βαγενάς έκανε τον οικονομικό απολογισμό τής απερχόμενης διοίκησης, τον οποίο το σώμα ενέκρινε ομόφωνα (μαζί φυσικά και με τον διοικητικό απολογισμό).

Αμέσως μετά το λόγο πήραν μέλη τού Ερασιτέχνη, τα οποία έθιξαν κάποια θέματα που απασχολούν το σύλλογο και που -όπως τόνισαν άπαντες- πρέπει με κάποιο τρόπο να επιλυθούν σύντομα προς όφελος της ομάδας. Στη συνέχεια η Γενική Συνέλευση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

 

1) Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα γίνουν την μεθεπόμενη Τετάρτη (18/10), στα γραφεία τού συλλόγου (Ανδρονοπούλου 4) μεταξύ 18.00 – 21.00 και σε αυτές έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει.

2) Οι υποψηφιότητες τόσο για τη νέα διοίκηση όσο και για την Εξελεγκτική Επιτροπή θα μπορούν να κατατίθενται στα γραφεία του συλλόγου από μεθαύριο Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 13 του μηνός (από τις 10π.μ. έως τις 2μ.μ.).

3) Την Εφορευτική Επιτροπή, μετά από έγκριση της Γενικής Συνέλευσης θα απαρτίζουν οι Δημήτρης Μπαλαφούτης, Αντώνης Κουνιάκης και Ελένη Δημοπούλου.

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]