pgs_background«Ενός κακού μύρια έπονται» λέει ο θυμόσοφος λαός μας και δυστυχώς η παροιμία αυτή αντικατοπτρίζει πλήρως την κατάσταση που έχει βρεθεί ο Παναιγιάλειος. Τα σοβαρά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αιγιώτικη ομάδα, αναπόφευκτα «χτύπησαν» και το αγωνιστικό της πρόσωπο με αποτέλεσμα στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ο Παναιγιάλειος να γνωρίσει βαριά ήττα με 4-0. Πλέον το μέλλον του δείχνει αβέβαιο και εάν δεν επέλθει άμεσα μία βιώσιμη λύση, η οποία θα του δώσει και το δικαίωμα της απαραίτητης ενίσχυσής του, τότε η κατάσταση ίσως να γίνει μη αναστρέψιμη.

ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ…
Στο σημερινό παιχνίδι ο υπηρεσιακός προπονητής της Αιγιώτικης ομάδας, Χρήστος Παρασκευόπουλος και οι παίκτες του έκαναν ότι μπορούσαν κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που έχει διοικητική ηρεμία, γεμάτο ρόστερ και φυσιολογικά έχει θέσει υψηλούς στόχους. Ωστόσο δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και μοιραία ήρθε η ήττα με βαρύ σκορ.

ΑΝΤΕΞΕ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ…
Στα πρώτα 30 λεπτά του παιχνιδιού ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος, με τα Τρίκαλα να έχουν τον έλεγχο του αγώνα προσπαθώντας να απειλήσουν με σουτ τα οποία όμως κατέληγαν άουτ και τον Παναιγιάλειο να προσπαθεί να γίνει επικίνδυνος με αντεπιθέσεις, έχοντας μάλιστα καταφέρει στο διάστημα αυτό να δημιουργήσει δύο πολύ επικίνδυνες καταστάσεις για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα στο 10’ ο Σκαρτσίλας τροφοδότησε τον Σπίνουλα, που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Χιώτη να μπλοκάρει εύκολα, ενώ στο 27’ ο Ζουνίνιο -μετά από πάσα του Πέρεθ- δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χιώτη που απέκρουσε σωτήρια.

ΔΕΧΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ… ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ
Η συνεχιζόμενη πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 32’, όταν σε σέντρα του Ριζογιάννη και κεφαλιά του Παπαπαναγιώτου, ο Μπαλτιμάς απέκρουσε προσωρινά και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για τα Τρίκαλα (1-0). Ομως αυτό το γκολ, δυστυχώς, στοίχισε «διπλά» στον Παναιγιάλειο, διότι όχι μόνο βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ αλλά και επειδή οι παίκτες του έδειξαν να δέχονται την …μοίρα τους και να μην έχουν κυρίως τα ψυχικά αποθέματα για να το «παλέψουν».

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ…
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για την Αιγιώτικη ομάδα αφού μόλις στο 47ο λεπτό δέχθηκε δεύτερο γκολ και ουσιαστικά… παραδόθηκε. Σε σέντρα του Ναβάρο, ο Στεφάνοβιτς με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαλτιμά βάζοντας ουσιαστικά τις βάσεις για την κατάκτηση της νίκης από τα Τρίκαλα. Στη συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πετύχουν κι άλλα γκολ και τους «μελανόλευκους» να κάνουν ότι μπορούν για να αμυνθούν. Ετσι αφού στο 52’ ο Μπαλτιμάς απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Κουσκουνά, στο 58’ ο Ναβάρο με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ (3-0) και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού (93’) ο Αρσενίεβιτς με σουτ έστειλε για τέταρτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Αιγιώτη τερματοφύλακα, δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου στην νίκη (4-0) της ομάδας του.

Τρίκαλα: Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαπαναγιώτου (66’ Κουατέ), Ντόικιτς, Κοντοδήμος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Γκμπαλέ, Ναβάρο (73’ Αρσενίεβιτς), Στεφάνοβιτς (73’ Δουκάκης), Κουσκουνάς.
Παναιγιάλειος: Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κολόκας, Φωτιάς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Πέρεθ (68’ Παπουτσής), Ζουνίνιο (84’ Γκούφα), Σκαρτσίλας (73’ Λινάρδος), Μπουρλάκης.

Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης