Η Κλειτορία ήταν ο προτελευταίος σταθμός της περιοδείας του Υποψηφίου Βουλευτή Αχαΐας ΝΔ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου στην ορεινή ζώνη του νομού, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Συναντήθηκε  με πολιτικούς του φίλους και κατοίκους της περιοχής και συζήτησαν για τις προεκλογικές εξελίξεις, επιμένοντας πως “η αυτοδυναμία Σαμαρά,παρά τις δημοσκοπήσεις και το βαρύ πολιτικό κλίμα , δεν είναι ανέφικτη, αλλά θέλει πίστη και αλήθειες στον κόσμο”.
Ιδιαίτερες αναφορές έκανε ο υπ. βουλευτής στην αναμόρφωση του “Καλλικρατικού” χάρτη, για ν’ αρθεί η αδικία σε βάρος των πρώην Δήμων Κλειτορίας, Παίων και Αροανίας, κάτι που θα φέρει αμέσως στη Βουλή προς άρση, βάσει και της πολιτικής της ΝΔ που αφορά σε δυσκαμψίες του θεσμού και πρόχειρες δημιουργίες δήμων.
“Λέμε να τ’ αλλάξουμε κι εγώ είμαι αποφασισμένος γι’ αυτό. Δεν θα χαϊδέψουμε υπουργούς,αλλά θα διεκδικήσουμε με πυγμή όσα μας πρέπει” είπε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος για να εισπράξει την εκτίμηση των ντόπιων στο πρόσωπό του και στην πολιτική του πορεία. Μάλιστα αυτοδιοικητικοί παράγοντες της Κλειτορίας, παίρνοντας τον λόγο, μίλησαν “για την  ξεκάθαρη στάση του στο θέμα της αναδιάρθρωσης των δήμων, αλλά και στην  αλλαγή του ονόματος του Δήμου Λευκασίου σε Δήμο Κλειτορίας”.Άλλος δε  υπενθύμισε πως ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, παρενέβη ως Σύμβουλος του Υπουργού Τουρισμού το 2008 για την χρηματοδότηση του βίντεο προβολής του δήμου.
Τέλος ο υποψήφιος βουλευτής  ζήτησε “στενή και καθημερινή επαφή με όλους μετεκλογικά και άπαντες να είναι κοντά στους πολίτες, στους κτηνοτρόφους, στους μελισσοκόμους και στους ανήμπορους, προκειμένου να υπάρξει αλληλεγγύη και ενεργητικότητα”.