ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ…ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ!

23.00 Αφέθηκαν ελεύθεροι, μετά από προσωπική παρέμβαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Καμπέρης και οι τρεις υπάλληλοι που κρατούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου. Για την υπόθεση προφανώς θα οριστεί δικάσιμος.

21.00 Στο Αυτόφωρο κρατούνται από το μεσημέρι τρεις υπάλληλοι του τομέα Καθαριότητας αλλά και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπέρης, καθώς συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Αιγίου την ώρα που εναπόθεταν αδρανή υλικά (κλαδιά δέντρων) σε οικόπεδο στην περιοχή Μπούφου Λαγκάδα, αν και η Περιφέρεια έχει ήδη δώσει άδεια στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου για διάθεση αδρανών υλικών! Σύμφωνα με πληροφορίες στο filodimos.gr, οι τρεις υπάλληλοι συνελήφθησαν την ώρα που εναπόθεταν τα υλικά και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια, ενώ αυτοβούλως παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπέρης, για να ενημερώσει πως υπάρχει κανονικά άδεια για την εναπόθεση. Όμως, τελικά ο κ. Καμπέρης βρέθηκε και αυτός στα κρατητήρια και μέχρι αυτή την ώρα (21.00) δεν έχει αφεθεί ελεύθερος, παρ’όλες τις προσπάθειες των νομικών του Δήμου, με πρώτο βεβαίως το Δήμαρχο κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλο.

Όπως τονίζει ο κ. Καμπέρης, είναι πολύ περίεργος ο υπερβάλλων ζήλος που επέδειξαν οι αρχές για το ζήτημα, παρ’όλο που από την πρώτη στιγμή έχει προσκομίσει την άδεια και κατά την άποψή του, κακώς κρατείται μαζί με τους υπαλλήλους καθαριότητας.

Αναμένονται οι εξελίξεις, καθώς οι κατηγορούμενοι, όπως διέρρευσε, προτίθενται μέχρι και να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την ταλαιπωρία που άδικα υφίστανται, όπως τονίζουν.

filodimos.gr