Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπει η ΕΜΥ για αύριο, με βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και το βράδυ στη Δυτική Στερεά.

Από τη νύχτα βαθμιαία τα φαινόμενα θα ενταθούν στις παραπάνω περιοχές και θα ακολουθήσουν πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Δ. Μακεδονίας σε υψόμετρο άνω των 1.200 μ.

Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις και σταδιακή ενίσχυση των ανέμων από το μεσημέρι στα δυτικά με την θερμοκρασία να μην σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

[the_ad id=”46371″]

 

Ωστόσο η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές και βράδυνες ώρες. Οι άνεμοι, νοτιοδυτικής κατεύθυνσης, από 3-5 μποφόρ, σταδιακά θα ενισχυθούν στην περιοχή του ΒΑ Αιγαίου στα 6 μποφόρ και στα 7 στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-16 βαθμούς, με 3-5 βαθμούς χαμηλότερη στην Ήπειρο, στη Δυτική Μακεδονία και γενικώς στα ορεινά.

Στην Αττική ο καιρός θα παραμείνει αίθριος με ασθενείς ανέμους 3-4 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

[the_ad id=”46371″]

Στη Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το βράδυ και θερμοκρασία από 2-13 βαθμούς Κελσίου.

Επίσης πύκνωση των νεφώσεων και τοπικές καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ στην Αν. Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία, την Εύβοια στο ΝΑ Αιγαίο και την Κρήτη.

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”48922″]