Τα κεριά και ένα μενταγιόν πεντάλφα που βρέθηκαν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του inkefalonia.gr, μέσα στην ενοικιαζόμενη βίλα, ίσως να αποτελέσουν τα βασικά στοιχεία της λύσης της περίεργης και «σκοτεινής» υπόθεσης που έχει συγκλονίσει την Κεφαλονιά.

Υπάρχει λοιπόν ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο, το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε βίλα που νοίκιασε στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς, έχοντας (σύμφωνα με τη γνώμη της ιατροδικαστή Πατρών Αγγελικής Τσιόλα) ταυτόχρονα αυτοκτονήσει με μαχαίρι και φαλτσέτα, ίσως και να συμμετείχε σε κάποια σατανιστική τελετή που οδήγησε και στην ταυτόχρονη αυτοκτονία του.

[the_ad id=”46371″]

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου, η ιατροδικαστής, έχει αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, θεωρώντας από τα ευρήματα στις σορούς, ότι το ζευγάρι αποφάσισε ταυτόχρονα και χωρίς τη συμβολή τρίτου προσώπου, να δώσει τέλος στη ζωή του, προσδιορίζοντας τον θάνατό του, την προπαραμονή της πρωτοχρονιάς.

Η νεκροτομή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (02.01.2018) και η κα Τσιόλα μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon για τα ευρήματα. Όπως τόνισε, τόσο ο άνδρας, όσο και η γυναίκα αυτοτραυματίστηκαν στα χέρια. Ο θάνατος της νεαρής γυναίκας (περίπου 23-25 ετών) προήλθε από αιμορραγία.

 

[the_ad id=”46274″]

 

Όσον αφορά στον άνδρα (περίπου 30 ετών), φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές προσπάθειες για να βάλει τέλος στη ζωή του. Κάτι που τελικά έκανε, μπήγοντας ένα μαχαίρι στο στήθος του.

Παράλληλα, η κα Τσιόλα τόνισε πως δεν υπάρχουν αμυντικά τραύματα, ούτε προσπάθεια αποτροπής του αυτοτραυματισμού. Αντιθέτως, υπάρχουν ευρήματα που «μαρτυρούν» πως ο άνδρας προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα να πεθάνει. Περισσότερο «φως» στην υπόθεση θα δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις…

 

[the_ad id=”46371″]

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”48922″]