Ας σταματήσει επί τέλους ο μεθυσμένος χορός στο γαϊτανάκι των διαβουλεύσεων και κόντρα διαβουλεύσεων την ώρα που η χώρα κλυδωνίζεται. Ας πάψουν πια οι μεγαλόσχημοι, παλιοί και νεόκοποι φωστήρες-σωτήρες να παίζουν τις κουμπάρες με αιχμή τα εσωκομματικά τους, πάνω στην πλάτη μιας Ελλάδας που κινδυνεύει από εξωτερικούς εχθρούς.

ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ !!
Αυτό το Σαββατοκύριακο 20-21 Μαΐου, σε λίγες μέρες δηλαδή, διεξάγεται η Σύνοδος των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ στο Σικάγο των ΗΠΑ. Η FYROM δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την είσοδο της στη συμμαχία, από την οποία έλαβε αρνητική απάντηση στην προ-προηγούμενη σύνοδο του 2008 στο Βουκουρέστι.
Από τότε οι Σκοπιανοί ενισχύουν την εικόνα τους, χρηματοδοτούν με απίθανα ποσά λομπίστες στις ΗΠΑ και η ένταξή τους θα ήταν βέβαιη, αν Γ.Γ. του ΝΑΤΟ δεν ήταν ο Ρασμούσεν, ένας έμπειρος και σοβαρός άνθρωπος, που αντιμετωπίζει σοβαρά τις ελληνικές θέσεις, έχοντας τη βοήθεια και του Ναύαρχου James Stavridis, ελληνικής καταγωγής Αμερικανού ανώτατου διοικητή των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, ο οποίος όμως δεν έχει άμεση σχέση με τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ.
Οι Σκοπιανοί έχουν οργανωθεί απίστευτα και κατόρθωσαν να αποσπάσουν 54 υπογραφές γερουσιαστών, που ζητούν να παρακαμφθούν οι ελληνικές αντιρρήσεις.
Η Ελλάδα τι κάνει ;; Πώς θα πάμε στη σύνοδο, όπου είναι -με λίγες πιθανότητες προς το παρόν- δυνατό να χάσουμε το ισχυρότερο μέσο πίεσης στο “μακεδονικό ζήτημα” ;; Πού είναι η εθνική πολιτική ομοψυχία, το αρραγές εθνικό μέτωπο, η μια γροθιά;;
Στο μεταξύ , εδώ και καιρό γίνεται λόγος για αποδυνάμωση του ΝΑΤΟ μετά από τη πτώση του Τείχους, που θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη μετά από την απόσυρση επιπλέον αμερικανικών δυνάμεων από την Ευρώπη, μέχρι το 2014. Όμως το ΝΑΤΟ θα έχει νέο ρόλο, που συνδέεται με την αποδυνάμωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λόγω των δεινών του χρέους..
Πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι θα είναι πολιτικός παράγοντας σταθεροποίησης στην ίδια την Ευρώπη. Ειδικά για την Ανατολική Ευρώπη…
Και πως αντιμετωπίζει η Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση (ποιά;;;) το φλέγον ζήτημα;;
«Δυστυχώς ως αυτήν την ώρα δεν υπάρχει η δυνατότητα συγκρότησης μιας κυβέρνησης οικουμενικής».
Μάλιστα.. Τώρα δεν θα μπορέσουμε. Κάποια άλλη στιγμή, ίσως αργότερα..
Και βλέπουμε…
ΝΑΤΑΣΑ ΡΑΓΙΟΥ