Φωτο νεα 2Τον δεύτερο γύρο επισκέψεών του σε σχολικές μονάδες της Αιγιάλειας ο νέος Πρόεδρος της “Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης” του Δήμου Αιγιάλειας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, στο πλαίσιο της επιτόπιας ενημέρωσης την οποία απαίτησε από τους Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής, πριν καν ανοίξουν τα σχολεία, ώστε να υπάρξουν έγκαιρες παρεμβάσεις σ’ αυτά, βάσει των αναγκών τους και βέβαια των προτεραιοτήτων καθώς και δυνατοτήτων που καθορίζει αλλά και αρμοδιοτήτων του Νομικού Προσώπου του οποίου πλέον ηγείται.
Έτσι, την ώρα που ήδη εκτελούνται εργασίες και προμήθειες τεχνολογικού εξοπλισμού, στα τέσσερα Γυμνάσια και στα δύο Λύκεια του Αιγίου, οι οποίες και θα δημοσιοποιηθούν αναλυτικά με την ολοκλήρωσή τους πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Πρόεδρος της “Σ.Ε” επισκέπτεται από τις 8.30 π.μ μέχρι τη 1 μ.μ διαδοχικά, τα:Γυμνάσιο-Λύκειο Αιγείρας, Γυμνάσιο- Λύκειο Ακράτας, Γυμνάσιο- Λύκειο Διακοπτού και Γυμνάσιο- Λύκειο Καμαρών με σκοπό να αποκομίσει δική του εικόνα γι’αυτά και να λάβει τις πρώτες του αποφάσεις άμεσα.
Ήδη ο Δ. Τριανταφυλλόπουλος, με απόφασή του και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αιγιάλειας, έχει προχωρήσει στην αποπληρωμή χρέους 3.000 περίπου ευρώ για παλαιότερη προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης στο Λύκειο Ακράτας,ενώ σύντομα θα κλείσει κι εκκρεμότητα στο ΙΚΑ που αφορά καθαρίστριες του Γυμνασίου Αιγείρας,χρηματικού ύψους 900 περίπου ευρώ, από το 2010! Επιπλέον έχει διευθετηθεί οικονομικό ζήτημα που αφορά στα Σχολικά Κυλικεία Ακράτας. Αιγείρας και Καμαρών.
Ο Πρόεδρος της “Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε” έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση πως στη φιλοσοφία του ιδίου δεν είναι η υποδεέστερη αντιμετώπιση των σχολικών κοινοτήτων που εδρεύουν εκτός Αιγίου,κάτι που σκοπός του είναι να φανεί στην πράξη.