xeiropedesΑπό την Αστυνομία εξεδόθη ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν που έχει γράψει ο «Ημ» για τα …μαχαιρώματα στην Τρίγωνη Πλατεία του Αιγίου.Συγκεκριμένα η ΕΛΑΣ αναφέρει: «Συνελήφθη την 4-5-2014 το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας ημεδαπός, ηλικίας 55 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στο Αίγιο, ο 55χρονος πλησίασε έναν 37χρονο ημεδαπό, έξω από κατάστημα -καφετέρια και για προσωπικές διαφορές που είχαν στο παρελθόν, του επιτέθηκε με ένα σουγιά τραυματίζοντάς τον στη δεξιά του πλευρά, στο θώρακα.
Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ο δράστης συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι (σουγιάς) που χρησιμοποίησε.
Ο τραυματίας διακομίσθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείου Πατρών, όπου παραμένει για νοσηλεία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί αύριο στον Ανακριτή».