Logo pgsΟ Παναιγιάλειος φιλοξενεί (10/10, 16:00) στην 3η αγωνιστική της Footaball League και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κάνοντας αρχή και στις καλές εμφανίσεις.
Μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στη Λαμία, ο Παναιγιάλειος έχει την υποχρέωση να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, πρώτα απ’ όλα για βαθμολογικούς λόγους.
Ηδη οι «μελανόλευκοι», που έχουν να αντιμετωπίσουν την αναπόφευκτα αργοπορημένη έναρξη της προετοιμασίας τους και την ατυχία με τους συνεχείς σοβαρούς τραυματισμούς (τρεις συνολικά), έχουν χάσει βαθμολογικά… έδαφος και στην 3η «στροφή» του πρωταθλήματος πρέπει να αρχίσουν τη δική τους… αντεπίθεση. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο καλούνται να αντιμετωπίσουν τις όποιες δυσκολίες έχουν παρουσιαστεί, ωστόσο είναι στο… πόδι τους να αντιστρέψουν την κατάσταση και τη μέτρια εικόνα που έχουν στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.
Απέναντί του ο Παναιγιάλειος θα βρει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, ικανό να του προξενήσει προβλήματα και σαφώς σε καλύτερη ψυχολογία μιας και είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο και αναπόφευκτα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Μάλιστα ο βαθμός δυσκολίας, για την Αιγιώτικη ομάδα, θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος εάν οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα δεν παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι να πάρουν αυτό που πρέπει και δικαιούνται μέσα στο γήπεδο.
Ο προπονητής του Παναιγιάλειου, καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας, δούλεψε και το ψυχολογικό μέρος και αναλύοντάς τους τη Λάρισα, τους ζήτησε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Την ίδια ώρα η Λάρισα έρχεται στο Αίγιο χωρίς άγχος, με ελάχιστα προβλήματα και με στόχο τους βαθμούς της νίκης για να συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα της Footaball League.

ΛΙΦΤΙΝΓΚ… ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ
Οι μέτριες εμφανίσεις και οι τραυματισμοί υποχρέωσαν τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να κάνει πολλές δοκιμές προσώπων και σχημάτων στα οικογενειακά διτέρματα και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να προχωράει σε διορθωτικές αλλαγές προσώπων και πιθανότατα τακτικής. Οι δοκιμές που έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας έδειξαν ότι στο αρχικό σχήμα θα βρίσκονται για πρώτη φόρα σε επίσημο παιχνίδι οι «παλιοσειρές» Γκοτσούλιας, Σκαρτσίλας και Μπουρλάκης, ενώ είναι πολύ πιθανό να γίνει και εσωτερική αλλαγή. Ο πατρινός αμυντικός δοκιμάστηκε τόσο σε θέση αριστερού μπακ όσο και ως αμυντικό χαφ, ενώ οι άλλοι δύο δοκιμάστηκαν σε θέσεις επιτελικές, με πιθανότερο σχήμα παράταξης το 4-2-3-1 χωρίς ωστόσο να είναι και δεδομένο. Από κει και πέρα δεν αποκλείεται να υπάρξει και «απόσπαση» στο κέντρο της άμυνας με τον Σπίνουλα να δοκιμάζεται ως παρτενέρ του Ιωάννου, ενώ για τη θέση του φορ ο Πέριτς φαίνεται να παίρνει και πάλι θέση βασικού με την ευχή να ανοίξει από αύριο… λογαριασμό.
Ετσι το πιθανότερο και λογικά πιο ορθολογικό σχήμα με το οποίο αναμένεται να παραταχθεί ο Παναιγιάλειος αναμένεται να στελεχώνουν οι: Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου, Σπίνουλας, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας, Μπούνας και Πέριτς.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ 20ΑΔΑ
Μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης ο Παναγιώτης τζαναβάρας ανακοίνωσε την 20άδα των ποδοσφαιριστών που θα γευματίσει αύριο το πρωί και στη συνέχεια θα πάει στο γήπεδο όπου και θα ανακοινωθεί η 18άδα που θα δηλωθεί στο φύλλο αγώνα. Εκτός έμεινε οι τραυματίες Ζουνίνιο, Πέρεθ και Κολόκας (υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση), όπως επίσης και για λόγους τακτικής οι Τσάπαλος, Ζαχαρόπουλος, Μαυρόπουλος και Γκούφα.
Συγκεκριμένα στην 20άδα είναι οι: Πίτκας, Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Ρέλλας, Σπίνουλας, Ιωάννου, Φωτιάς, Ομάρ, Στίκας, Γκοτσούλιας, Κρισμάρεβιτς, Σταμογιάννος, Λινάρδος, Πέριτς, Μίλιτς, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας, Μπούνας, Παπουτσής και Γκουτσίδης.

Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης