1gymΣύσκεψη στο δημαρχείο Αιγιαλείας πραγματοποιήθηκε χθες όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα σχολικής στέγης της περιοχής. Συγκεκριμένα στο Αίγιο βρέθηκε ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος των «Κτιριακών Υποδομών» και ο Γενικός Δ/ντής κ΄. κ΄. Αθανασόπουλος –Θεοτοκάτος που συναντήθηκαν με τον Θανάση Παναγόπουλο και ενημέρωσαν για την εξέλιξη ζητημάτων που αφορούν την περιοχή.Σύμφωνα με τον κ΄.Αθανασόπουλο είναι ήδη έτοιμη η μελέτη για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Γυμνασίου και απομένουν ορισμένες μόνον γραφειοκρατικές εκκρεμότητες ώστε να προχωρήσει η δημοπράτηση της μελέτης και εν συνεχεία η κατασκευή της αίθουσας.
Παράλληλα προχωρά η κατασκευή αθλητικών χώρων και καλλοπισμός προαυλίων όπως είχε υποσχεθεί άλλωστε ο κ΄.Αθανασόπουλος και κατά την παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο Αιγιαλείας τον περασμένο Νοέμβρη. Ήδη έχει οριστεί ο ανάδοχος και άμεσα θα προχωρήσει για τα τρία σχολεία του Αιγίου η κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων.
-Στο «τραπέζι» τέθηκε και η υπόθεση του 2ου Λυκείου και αυτό που αναφέρθηκε ήταν πως προχωρά η υπόθεση ώστε εφόσον αγοραστεί το οικόπεδο πλησίον του δημοτικού χώρου (κοντά στο γήπεδο του Αιγίου) να προωθηθεί η διαδικασία και να ξεκινήσει η κατασκευή του σχολείου.
Στις αρχές Φεβρουαρίου ανανεώθηκε το «ραντεβού» ώστε να ελεγχθούν και πάλι τα παραπάνω ζητήματα.ATHANASOP-SOS-KOBETAI