axesouar gia dolofonous_outlineΜε μια απίστευτη φαρσοκωμωδία κάνει το ντεμπούτο της η Θεατρική Ομάδα ΠολυΤεχνείου, «ΘΟΠ», ανοίγοντας έτσι ένα κύκλο παραστάσεων για τους θεατρόφιλους και φυσικά για όλους αυτούς που στηρίζουν νέες προσπάθειες.Μια έξυπνη και άκρως επίκαιρη κωμωδία που υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία ο Αιγιώτης σκηνοθέτης και ηθοποιός Θανάσης Θεολόγης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι όσοι βρεθούν στο Αίγιο και ιδιαίτερα στο νούμερο ένα σημείο συνάντησης της πόλης, που δεν είναι άλλο από το χώρο Θεαμάτων ΠολυΤεχνείο.
Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου και θα συνεχιστούν το Σάββατο 5, την Κυριακή 6, επίσης στις 11, 12, 13 και στις 18, 19 και 20 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης 21:15.

«Το Τρίο της Συμφοράς», λίγα λόγια για το έργο:

Ο Κοσμάς και η Άννα είναι ένα νιόπαντρο αγαπημένο ζευγάρι, που μετά από επανειλημμένες αποτυχημένες προσπάθειές να αποκτήσουν ένα παιδί καταφεύγουν στη λύση της υιοθεσίας.
Η μεγάλη μέρα έφτασε! Το ζευγάρι ετοιμάζεται πυρετωδώς για να υποδεχθεί την αυστηρή κοινωνική λειτουργό, η οποία θα κρίνει, θα αποφασίσει και θα εκτιμήσει αν το ζευγάρι είναι ικανό για να προχωρήσει στην πολυπόθητη υιοθεσία.
Τι μπορεί να σταματήσει άραγε την ευτυχία του Κοσμά και της Άννας; Ποια είναι τα απρόοπτα που θα ανατρέψουν τις ισορροπίες τους; Το σπίτι τους χωρίς να το γνωρίζουν έχει μετατραπεί σε αποθήκη λαθραίων τσιγάρων, σε χώρο σύναξης μεταναστών και το χειρότερο…σε παράρτημα νεκροτομείου! Θα καταφέρει τελικά το ζευγάρι να πείσει για την αξιοπιστία του την αμείλικτη κοινωνική λειτουργό έτσι ώστε να εγκρίνει την υιοθεσία..;
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Αντωνία Παπαχριστοδουλοπούλου, Γιάννης Χρυσάνθου, Αντρέας Παπαχριστοδουλόπουλος, Μαρία Μητροπούλου, Αντώνης Αργυρόπουλος, Χαρά Γαλανοπούλου, Νατάσσα Χριστοδουλοπούλου, Τζέλα Δημητρακόγιαννη, Γιώργος Ρόρος.

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Θανάσης Θεολόγης
Σκηνικά: Θεατρική ομάδα ΠολυΤεχνείου
Μουσική Επιμέλεια: Ιωάννα Δελάκου
Βοηθός σκηνοθέτη: Ζήνα Σοφούλη
Κοστούμια: Θεατρική ομάδα ΠολυΤεχνείου
Σχεδιασμός έντυπου υλικού: Γιάννης Χρυσάνθου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980 323669