14.1 C
Aigio
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλεια"Πρεμιέρα με Ανατολική Αιγιάλεια...στη Βουλή"!

“Πρεμιέρα με Ανατολική Αιγιάλεια…στη Βουλή”!

Με δύο στάσεις σε Αιγείρα και Ακράτα και συγκέντρωση πολιτικών του φίλων, στελεχών της ΝΔ και φορέων της Ανατολικής Αιγιάλειας σε Ξενοδοχείο της Παραλίας Συλίβαινας, ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης τις περιοδείες του στην Αιγιάλεια ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, πεπεισμένος για θετική έκβαση της υποψηφιότητάς του, εκπροσώπηση δε και της γενέτειράς του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, προκειμένου  ν’ αγωνιστεί για μια σειρά εκκρεμούντα ζητήματα των τοπικών της κοινωνιών.

Αρχικά ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε την αγορά της Αιγείρας και συνομίλησε με μαγαζάτορες και νέους της περιοχής, ενώ αργότερα πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση  στο Hotel “Αkrata Beach” όπου μίλησε για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση αλλά και τις προτεραιότητές του ως Βουλευτής.
Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου στην επόμενη μέρα των εκλογών, αφού ανακοίνωσε πως “η πρώτη του ερώτηση ως Βουλευτής θ’ αφορά στην Ανατολική Αιγιάλεια και στην επιτακτική ανάγκη αλλαγής του “Καλλικρατικού” Χάρτη με το σπάσιμο του σημερινού Δήμου Αιγιάλειας και τη δημιουργία αυτόνομου Δήμου που θα συμπεριλαμβάνει κυρίως την Αιγείρα και την Ακράτα ή ακόμα και το Διακοπτό”. Γι’ αυτό μάλιστα έσπευσε να πει: “Δεν θ’αλλάξω  άποψη παθητικά. Ήμουν εξ’ αρχής κατά του ενός δήμου γιατί ήταν παράλογος και δυσλειτουργικός. Θα επιμείνω  μέχρι τέλους στην αλλαγή των διοικητικών ορίων ανυποχώρητα και μαζί μ’ εσάς μέχρι να γίνει πράξη”.
 Επιπλέον επέμεινε στην αυτοδυναμία της ΝΔ για το συμφέρον της χώρας και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η πολυπόθητη συσπείρωση της μεγάλης Φιλελεύθερης παράταξης επιτυγχάνεται μέρα με τη μέρα, επαναλαμβάνοντας  πως “ο Σαμαράς δεν θα μπορούσε να γίνει Πρωθυπουργός της δραχμής, κυβερνήτης μιας χρεοκοπημένης χώρας και ενός Κράτους…κάρβουνο”!
Κάλεσε τέλος τους πολίτες της Ανατολικής Αιγιάλειας να πάρουν – με αφορμή τις εθνικές εκλογές – τις τύχες στα χέρια τους στηρίζοντας ανεπιφύλακτα ανθρώπους που δεν είναι “τουρίστες” στην Αιγιάλεια, αλλά πονάνε τον τόπο τους και θα κάνουν αγώνα γι’ αυτόν που να τον πιστεύουν.
Στην πολυπληθή προεκλογική συγκέντρωση του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, μεταξύ άλλων έδωσαν το παρόν και του ευχήθηκαν “καλός Βουλευτής” οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αιγιάλειας Βασ. Ανδρουτσόπουλος, Παν. Ασημακόπουλος και Π.Γιαννούλης, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Αιγείρας , Ακράτας, Συλίβαινας, Κραθίου, Πορρωβίτσας, Ζαρούχλας, Αγίας Βαρβάρας, Εξοχής και Βαλιμής, ο πρώην Δήμαρχος Νωνάκριδας Π.Γιοβάς, ο τ. Πρόεδρος Κραθίου Δ. Δημητρίου, ο πρ.Υποψήφιος Δήμαρχος Ακράτας Γ. Γκούμας, ο τ. Αντιδήμαρχος Ακράτας Φαν. Σακελλαρόπουλος, ο τ. Κοινοτάρχης Πλατάνου Σωτ. Σακελλαρόπουλος, ο Διευθυντής της ΕΑΣ Αιγίου Δημ. Μπάμπαλης, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αιγείρας-Δερβενίου κ.ά

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular