Lainiotis Kammenos«Ζητάμε από τον ελληνικό λαό να μας εμπιστευτεί και να γυρίσουμε σελίδα! Και την επόμενη μέρα, οι κλέφτες, αυτοί που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού, θα πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης».Αυτά τόνισε ανάμεσα στα άλλα, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Γιάννης Λαϊνιώτης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής περιοδείας του σε χωριά της Δυτικής Αχαΐας, όπου συνοδευόμενος από συνεργάτες του πολιτικού του γραφείου είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών.
Ο Αχαιός πολιτευτής, βρέθηκε για άλλη μια φορά κοντά στους πολίτες του νομού, συνεχίζοντας τις εκ του σύνεγγυς επαφές του με τους ψηφοφόρους, οι οποίες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Γιάννης Λαϊνιώτης και στις προτεραιότητες που έχει θέσει ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, για την επόμενη μέρα, όπου οι «Ανεξάρτητες Έλληνες» θα είναι οι εγγυητές σε ενδεχόμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
«Είμαστε εμείς που θα παίξουμε το ρυθμιστικό ρόλο την επόμενη ημέρα των εκλογών, θέτοντας ως αδιαπραγμάτευτους όρους για τη στήριξη της Κυβέρνησης, τα ζητήματα της θρησκείας και των εθνικών θεμάτων», τόνισε ο Γιάννης Λαϊνιώτης και συμπλήρωσε:
«Εμείς, ως «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ζητάμε από τον ελληνικό λαό να μάς εμπιστευτεί και να γυρίσουμε μαζί σελίδα σε αυτή την τραγική εικόνα που παρουσιάζει πλέον η πατρίδα μας, από την πολιτική της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.
Ως ένα γνήσιο πατριωτικό Κίνημα, με την αυθεντική αντιμνημονιακή φωνή, δεν βάζουμε νερό στο κρασί μας, δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν και τίποτα που θα συναινεί στη συντήρηση της σημερινής εξαθλίωσης.
Μπορούμε να αλλάξουμε την ιστορία του τόπου, μπορούμε να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη όλων, μπορούμε να αναγεννήσουμε την Ελλάδα και να αποκτήσουμε πάλι την πατρίδα που ονειρευόμαστε και αξίζουμε να έχουμε».
*Παράλληλα, το πολιτικό γραφείο του υποψήφιου βουλευτή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» προετοιμάζεται για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Λαϊνιώτη στην Πάτρα, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου (ώρα 19.00) στο ξενοδοχείο «Αστέρας».