Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αιγίου καλεί τους Εργαζόμενους, τους Συνταξιούχους, τους Φοιτητές, τους Άνεργους, τους Νέους και τις Νέες, τους μικρομεσαίους Επαγγελματίες και τους Φορείς της Αιγιάλειας να συμμετάσχουν την ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ κινητοποίηση ενάντια στις καταστροφικές επιβαλλόμενες Νεοφιλελεύθερες πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελληνικής Κυβέρνησης!!! που εξοντώνουν λαούς και χώρες στο όνομα δήθεν της κρίσης και του χρέους, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 στέλνοντας ηχηρό μήνυμα οργής και διαμαρτυρίας στους Ευρωπαίους ηγέτες και στην ελληνική Συγκυβέρνηση.
Το Εργατικό Κέντρο Αιγίου μετέχει στην ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ κινητοποίηση με 4ωρη στάση εργασίας 11:30 – 15:30 και συλλαλητήριο στις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία Αγίας Λαύρας.
Οι πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται αυξάνουν τα προβλήματα στην κοινωνία, διευρύνουν τις κοινωνικές ανισότητες και εξαθλιώνουν τους λαούς.
Η κρίση δεν προκλήθηκε από τους μισθούς, τις συντάξεις και τις κοινωνικές παροχές, αλλά από την απληστία των Τραπεζιτών, των τζογαδόρων κερδοσκόπων και την ανεξέλεγκτη κίνηση κεφαλαίων.

Οι Εργαζόμενοι και οι Λαοί της Ευρώπης με μια φωνή και έντονη δράση απαιτούν:
ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ& ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ
ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ – Η ΕΡΓΑΣΙΑ & Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ
ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Στις 12:00 στη Πλατεία ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ Ε.Κ.Α.