gefyra 3Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. προσθέτει ένα ακόμη Σαββατοκύριακο στην περίοδο ισχύος της θερινής 10ωρης κάρτας μετ’ επιστροφής «ΜΑΖΙ», ενεργοποιώντας την για το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.

Με αυτόν τον τρόπο, η ειδική εκπτωτική κάρτα που προσφέρει «αλέ-ρετούρ» διελεύσεις από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» στην τιμή των 13,50€, καταγράφει φέτος τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα διάρκεια διάθεσης στην ιστορία της.
Σημειώνεται ότι η κάρτα «ΜΑΖΙ» ξεκίνησε ως 8ωρη και αποκλειστικά κυριακάτικη, αλλά στο πέρασμα του χρόνου επεκτάθηκε τόσο ως προς τις ώρες ισχύος της, όσο και ως προς το διάστημα των καλοκαιρινών διακοπών που κάλυπτε.
Η φετινή περίοδος ενεργοποίησης ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη (13/6) και ήταν ήδη η μακρύτερη από όλες τις προηγούμενες, αφού σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα έληγε την περασμένη Κυριακή.
Ωστόσο, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. αποφάσισε να εκτείνει περαιτέρω την εκπτωτική προσφορά, ενσωματώνοντας σε αυτήν και το προσεχές Σαββατοκύριακο, ως ευχαριστία στους πελάτες της για την προτίμησή τους.