Με νέες δραστηριότητες και εκδηλώσεις υποδέχεται το ξεκίνημα της καινούριας χρονιάς η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας.  Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, όπως κάθε χρόνο, θα γίνει αρτοκλασία στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στο Αίγιο, για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρα (του εξ Ιωαννίνων), προστάτη του συλλόγου. Μετά την αρτοκλασία το Δ.Σ. θα προσφέρει καφέ στο πνευματικό κέντρο της εκκλησίας.
Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 9.00 μ.μ., στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου TELIS στο Αίγιο, θα γίνει η κοπή πίτας για τη νέα χρονιά και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι. Για μια ακόμα χρονιά οι υπεύθυνοι του συλλόγου οργανώνουν μια ποιοτική παραδοσιακή βραδιά στην οποία θα συμμετέχει πενταμελής ορχήστρα του Γ. Μπέλλου. Τα μέλη, οι φίλοι του συλλόγου αλλά και όλοι οι συμπολίτες Αιγιαλείς είναι καλεσμένοι για να γνωρίσουν την ηπειρώτικη φιλοξενία και να απολαύσουν ένα γλέντι με τραγούδια από την Ήπειρο, την Πελοπόννησο και άλλες περιοχές. Προσκλήσεις διατίθενται από τα μέλη του Δ.Σ. (τηλ. 6973089105, 6972601104, 6932463126, 6978146898).
Από την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου ξεκίνησαν και πάλι τα μαθήματα της χορευτικής ομάδας η οποία προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της σε συναντήσεις ηπειρώτικων συλλόγων και χορευτικών συγκροτημάτων.