enotiki_aigialeia_logoΠανικόβλητος από το αποτέλεσμα την πρώτης Κυριακής ο κ. Θεοδωρακόπουλος καταφεύγει στην προσφιλή του τακτική της συκοφαντίας και της εκτόξευσης λάσπης. Διακινεί τον ψευδή και συκοφαντικό ισχυρισμό ότι «ο Θανάσης Παναγόπουλος συμμετέχει σε εταιρία που παίρνει ακίνητα σε πλειστηριασμούς, κάνει τοκογλυφία και ασχολείται με τα σκουπίδια».

Η μία και μοναδική αλήθεια είναι ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος δεν συμμετέχει σε καμία εταιρία με τέτοιου είδους δραστηριότητα. Τέτοιου είδους «επιχειρηματίες», που μάλιστα απέκτησαν ακίνητα και πέταξαν τους ιδιοκτήτες από το σπίτι τους, την ώρα του μεσημεριανού τους φαγητού, ας τους αναζητήσει ο κ. Θεοδωρακόπουλος μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων.

Η μία και μοναδική φορά που ο Θανάσης Παναγόπουλος απέκτησε ακίνητο από διαδικασία πλειστηριασμού είναι προ οχταετίας συμμετέχοντας στην απόκτηση έκτασης, μόλις κατά το 1/3, σε διαδικασία που συμμετείχαν πολλοί ενδιαφερόμενοι. Πέραν τούτου ουδέν άλλο και ποτέ άλλοτε.

Αυτή είναι η αλήθεια και καθαρός ουρανός αστραπές (και λάσπη) δεν φοβάται.
Γι αυτό, για τις κακόβουλες, ψευδείς και συκοφαντικές διαδόσεις έχουμε ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη και η Εισαγγελία έχει ήδη ασκήσει ποινική δίωξη κατά παντός συκοφάντη.

Με την ευκαιρία όμως ας μας απαντήσει ο κ. Θεοδωρακόπουλος πώς αισθάνεται που το όνομά του «φιγουράρει» στη λίστα των λίγων Δημάρχων που δεν έχουν δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες τους; Γιατί άραγε; Τι θέλει να κρύψει;