LALIOTHS PANAGIOTISΤον προβληματισμό των πολιτών για την επόμενη ημέρα, εισπράττει στις περιοδείες του, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Παναγιώτης Λαλιώτης. Ο ίδιος απαντά, πως μόνο οι «ΑΝ.ΕΛ.» μπορούν να ανακόψουν την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, διασφαλίζοντας έτσι, ότι δεν θα υπάρξουν υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα, διαταραχή των σχέσεων Εκκλησίας και κράτους και υπερφορολόγηση των ελληνικών νοικοκυριών.
Ο υποψήφιος βουλευτής, περιόδευσε το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο του Αιγίου, όπου μίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής. Τα προβλήματα της καθημερινότητας, η αδυναμία κάλυψης των οικονομικών τους υποχρεώσεων, ο ΕΝΦΙΑ, οι δυσβάσταχτοι φόροι έχουν «λυγίσει» και τους Αιγιαλείς.
«Με το ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζουν μεγάλες ιδεολογικές διαφορές, αλλά πρέπει να μας ενώσει το συμφέρον της Ελλάδας. Όπου οι ιδεολογίες μας συγκρούονται θα πρέπει να υπάρξει ο αμοιβαίος σεβασμός των «κόκκινων γραμμών». Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα μας, προτεραιότητα του Κινήματός μας είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Οι ΑΝ.ΕΛ. είναι το Αναγκαίο Καλό», τόνισε ο κ. Λαλιώτης.
Εξ άλλου, το πρωί του Σαββάτου, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ. περιόδευσε στη Δυτική Αχαΐα και στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας, μιας περιοχής κατά κύριο λόγο, αγροτικής, η οποία «πλήρωσε» βαρύ το τίμημα των Μνημονίων.
Ο κ. Λαλιώτης, αφού επεσήμανε ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να διαλύσει την πρωτογενή παραγωγή, μετέφερε στους αγρότες τη δέσμευση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για πενταετή μηδενική φορολογία προκειμένου να υπάρξει παραγωγή, για αφορολόγητο πετρέλαιο ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής, άμεση καταβολή των αποζημιώσεων που οφείλονται με ταυτόχρονη, άρση των αδικιών.