dhmoti syspeirosh aigialeiasΜε αφορμή ανακοίνωση του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, μέσω της οποίας καταγγέλλει… “και την αντιπολίτευση” ότι συνηγόρησε στη χρηματοδότηση του ΤΕΙ Αιγίου εκ μέρους του Δήμου για την κάλυψη των λειτουργικών του δαπανών, από την Δημοτική Παράταξη της Μείζονος Μειοψηφίας του πρώην Δημάρχου Αιγιάλειας κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου, τονίζονται τα εξής:

“Με απόλυτο σεβασμό στις πάγιες ιδεοληψίες του εκπροσώπου του ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας, για την Παιδεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση,θα του συστήναμε να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται δημόσια σε αποφάσεις του Σώματος και κυρίως να μην διαστρεβλώνει σκόπιμα – καθ’όπως αυτός νομίζει ή βολεύει τον πολιτικό του λόγο – τις απόψεις άλλων παρατάξεων.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν: Σε άλλο Δημοτικό Συμβούλιο συμμετέχει ο κ. Λαϊνάς, που δεν αντελήφθη πως η Παράταξή μας αντιτάχθηκε με πληθώρα ερωτημάτων κι αντεπιχειρημάτων και στο τέλος καταψήφισε την προτεινόμενη από τη Δημοτική Αρχή σύναψη “συμφώνου συνεργασίας Δήμου Αιγιάλειας-Διοίκησης ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας” που αφορά στην περαιτέρω κάλυψη μιας σειράς λειτουργικών δαπανών του τοπικού Τριτοβάθμιου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος;
Τέλος, θυμίζουμε στον κ. Λαϊνά, πως η Δημοτική Παράταξη του ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας (της προηγούμενης δημοτικής θητείας) δεν “κρατάει τα σκήπτρα” κατά του “Σχεδίου Αθηνά” του Υπουργείου Παιδείας το 2012 – όπως συνεχίζει να υποστηρίζει δημόσια- και τον ενημερώνουμε ότι σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας,με πρόταση της πρώην Δημοτικής Αρχής του κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου, έχει ταχθεί κατά του νόμου συγχώνευσης και κατάργησης ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και της περιοχής μας, αγωνιζόμενο με κάθε τρόπο εναντίον της εφαρμογής του, πετυχαίνοντας δε αρκετά”!