14.1 C
Aigio
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλεια" Ο κ. Δήμαρχος εφαρμόζει πιστά το πρόγραμμά...μας "!

” Ο κ. Δήμαρχος εφαρμόζει πιστά το πρόγραμμά…μας “!

nea epoxhΜε αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τη λειτουργία του “Καλλικρατικού” Δήμου Αιγιάλειας, αλλά και της θητείας του Δημάρχου κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου, η Δημοτική Παράταξη της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου “Αιγιάλεια-Νέα Εποχή”, προχωρά σε μία σειρά επισημάνσεων για το έργο και τις ημέρες της Δημοτικής Αρχής, μέσω ανακοινώσεων που θα εκδώσει προς ενημέρωση της κοινής γνώμης. Η αρχή γίνεται από τέσσερις συγκεκριμένες δράσεις της πλειοψηφίας, για τις οποίες και σημειώνεται:“Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 οι πολίτες της Αιγιάλειας έκριναν πρόσωπα αλλά και προτάσεις των υποψήφιων Συνδυασμών.Τότε ακούστηκαν πολλά, ενώ εκ μέρους του σημερινού Δημάρχου δεν έλειψαν και οι βαρύγδουπες προγραμματικές εξαγγελίες από τη μία, όπως και ο “μηδενισμός” προγραμματικών υποσχέσεων άλλων ψηφοδελτίων, με το γνωστό του ισοπεδωτικό και “κλασσικό” του στυλ!
Σε ό,τι μας αφορά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την επαναλαμβανόμενη ρήση του κ. Δημάρχου πριν τις εκλογές ότι … ” αυτά που λέει ο Τριανταφυλλόπουλος δεν γίνονται.Με τι λεφτά;”!
Τελικά, δύο μόλις χρόνια μετά κι ενώ στο επίσημο έντυπο πρόγραμμα του κ. Θεοδωρακόπουλου που διανεμήθηκε κατά χιλιάδες προεκλογικά, πουθενά μα πουθενά δεν αναφέρονται στις εξαγγελίες του (!), η δημοτική αρχή προχώρησε στην υλοποίηση κάποιων εξ’ εκείνων που εμείς λέγαμε ξεκάθαρα και αναλυτικά και οι της πλειοψηφίας τότε “χλεύαζαν” ως “ανυλοποίητα”!
– Η σύσταση και λειτουργία της “Δημοτικής Αστυνομίας”,που ήταν η πρώτη και κύρια εξαγγελία μας, τώρα γίνεται πράξη!
– Τα “Δωρεάν Φροντιστήρια” σε αδύναμους οικονομικά μαθητές, που ήταν ξεκάθαρη εξαγγελία μας, τώρα γίνεται πράξη ως…”Κοινωνικό Φροντιστήριο” και προβάλλεται ποικιλοτρόπως!
– Η “Ανάπλαση της Παραλιακής Ζώνης,με παράλληλη διασύνδεση της πόλης με το θαλάσσιο μέτωπό της, μέσω της Φιλοποίμενος, της Τεμπελόραχης, του φωτισμού της και άλλων παρεμβάσεων” , που ήταν βασική προεκλογική προγραμματική μας πρόταση, τώρα ξεκινά με την έγκριση προγράμματος της Πριφέρειας!
– Η σύσταση και λειτουργία “Τράπεζας Τροφίμων & Ένδυσης” σε συνεργασία με την Τοπική Εκκλησία, τώρα γίνεται πράξη από το δήμο με διπλές κοινωνικές δράσεις (Κελάρι Αγάπης, Συγκέντρωση ειδών κ.λ.π).
Για όλα αυτά, αν κανείς διαβάσει το προεκλογικό πρόγραμμα του κ.Θεοδωρακόπουλου δεν θα βρει κάτι!
Δικαιούμαστε πάντως να εκφράσουμε δημόσια την ικανοποίησή μας για το γεγονός ότι ο κ. Δήμαρχος υλοποιεί πιστά το Πρόγραμμά…μας!Στην διάθεσή του και το υπόλοιπο, γιατί θα βρει πολλά και ψαγμένα πράγματα κι όχι αντιγραφές δράσεων και οραματικές εκθέσεις που πλάσαρε μέσω κάποιας διαφημιστικής εταιρείας, ο ίδιος και το ψηφοδέλτιό του,έτσι… για τα “μάτια του κόσμου’!
Τις επόμενες ημέρες η Δημοτική μας Παράταξη θα προχωρήσει σε μία σειρά από άλλες επισημάνσεις, που πηγάζουν από τα προεκλογικά λεχθέντα και φθάνουν στο σήμερα, όπου συμπληρώνεται το 60% περίπου της θητείας της εκλεγμένης Δημοτικής Αρχής. Κι έχουμε να πούμε πολλά”.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular