2012-07-11 12.35.53«Σας υπόσχομαι ότι δε θα σας «πουλήσω», δε θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας. Και αύριο από τα έδρανα της Βουλής, εφόσον εσείς μου δώσετε την εντολή, θα στέκομαι δίπλα σε όλους εσάς και θα αγωνίζομαι για τα δίκαια του τόπου μας!»Αυτά υπογράμμισε ανάμεσα στα άλλα ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ. Γιάννης Λαϊνιώτης, κατά τη χθεσινή προεκλογική ομιλία του στο Αίγιο, που χαρακτηρίστηκε από σημαντική προσέλευση κόσμου και ενθουσιώδη παλμό.
Τον Γιάννη Λαϊνιώτη, προσφώνησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Αιγιαλείας Γιώργος Μετζελόπουλος που αναφέρθηκε στην πολιτική διαδρομή και τους αγώνες του Γιάννη Λαϊνιώτη.
Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ έστειλε το μήνυμα της μεγάλης νίκης, αναφερόμενος παράλληλα στις προγραμματικές θέσεις των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».
Παράλληλα, ο Γιάννης Λαϊνιώτης, αναφέρθηκε και στη δική του υποψηφιότητα, υπογραμμίζοντας: «Αγαπητοί μου φίλοι: Ήμουν από τους πρώτους που ακολούθησαν τους ΑΝ.ΕΛ. ΚΑΙ τον Πάνο Καμμένο, όταν άλλοι που μας «ερωτεύτηκαν» τελευταία, κάπως ξαφνικά, ήταν απέναντί μας και έβαζαν τα θεμέλια της μνημονιακής πολιτικής.
«Αλλά, ας είναι! Τους καλοδεχόμαστε στο Κίνημά μας, τους καλωσορίζουμε στον ωραίο μας αγώνα, έστω και αν τον ανακάλυψαν όψιμα. Την ίδια ώρα που άλλοι εγκατέλειψαν αυτό τον αγώνα, πηδώντας από το καράβι σαν τα ποντίκια. Και το έβαλαν στα πόδια γιατί λιποψύχησαν. Δεν είχαν τα κότσια να το πάνε μέχρι το τέλος»
Για να συμπληρώσει ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ.: «Δηλώνω μπροστά σας υπερήφανος, που προσυπέγραψα από τους πρώτους την ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝ.ΕΛ., που πίστεψα στον Πάνο Καμμένο και παρέμεινα πιστός στις επάλξεις του αγώνα του.
Γιατί δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, να κάνω υπαναχωρήσεις στις αξίες μου και να διαπραγματεύομαι υπόγεια το πολιτικό μου μέλλον, όπως άλλοι. Γιατί έχω αρχές και αξίες, που διέπουν την ακηδεμόνευτη και πραγματικά εθνικά κυρίαρχη και ανεξάρτητη Ελλάδα!»