Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πρόγραμμα Προστασίας του Καταναλωτή που πραγματοποίησε η Ένωση Καταναλωτών Εργαζομένων της ΓΣΕΕ παράρτημα Αιγίου.
Το πρόγραμμα που είχε διάρκεια τρία Σαββατοκύριακα είχε στόχο να ευαισθητοποιήσει και να εξοικειώσει τους εργαζόμενους στο νομοθετικό πλαίσιο που προστατεύει τα δικαιώματα των καταναλωτών.
Η προσέλευση μάλιστα των εργαζομένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία μιας και υπερκαλύφθηκαν οι είκοσι θέσεις που αρχικά είχαν προβλεφθεί για την παρακολούθηση του προγράμματος.
Όπως δήλωσε στον «Ημ» ο πρόεδρος του παραρτήματος του Αιγίου της Ένωσης Καταναλωτών Εργαζομένων της ΓΣΕΕ κ. Παναγιώτης Καυκάς : «Το Πρόγραμμα Προστασίας του Καταναλωτή περιελάμβανε συγκεκριμένες ασκήσεις – δράσεις για την ευαισθητοποίηση των εκπαιδευομένων στις αρχές και τις αξίες του καταναλωτικού κινήματος, της προστασίας των δικαιωμάτων των καταναλωτών και γενικότερα των ενεργών πολιτών. Επιπλέον αναπτύχθηκαν  μαθησιακά αντικείμενα που θεματικά καλύπτουν πεδία όπως  το φαινόμενο της ακρίβειας στην Ελλάδα αλλά και της φτώχειας.»
Με το παραπάνω σεμινάρια ξεκίνησε τη δράση της στην Αιγιάλεια η Ένωση Καταναλωτών Εργαζομένων της ΓΣΕΕ που λειτουργεί στα γραφεία του Εργ. Κέντρου Αιγίου.

ΑΘ.Σ.