basiliou_theofΤο δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου ολοκλήρωσε το καταστροφικό έργο των μνημονίων, που άρχισε ο Γιώργος Παπανδρέου, εδώ και τέσσερα χρόνια.

Χάθηκε η εθνική μας κυριαρχία, επεκτάθηκε σε κάθε πτυχή της ζωής μας η κατοχή της τρόικα, διαλύθηκε ο κοινωνικός ιστός, καταστράφηκε η δημιουργική μεσοαστική τάξη, η ανεργία έπνιξε στην πείνα και στη δυστυχία εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, πάνω από 300.000 νέα παιδιά (κυρίως επιστήμονες) έφυγαν διωγμένα στο εξωτερικό, οι φόροι δεν αντέχονται πλέον από κανέναν, οι τραπεζίτες καλά κρατούν και ακόμη προχθές, όπως πάντα, ο περίφημος Γερμανός Υπουργός Οικονομικών κύριος Σόιμπλε μας κουνάει το δάχτυλο.

Οι ηγέτες της Ευρωζώνης και του Δ.Ν.Τ., μόλις πρόσφατα τράβηξαν το χαλί στο κυβερνητικό δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου, παρά τις δεσμεύσεις τους τον Νοέμβριο του 2012 και παρά το στίψιμο της ελληνικής κοινωνίας, απαιτούν νέες θυσίες κάνοντας την πατρίδα μας το μεγαλύτερο οικονομικό πειραματόζωο, παρά τις κατά καιρούς αναγνωρίσεις τους, ότι εφάρμοσαν λανθασμένες οικονομικές συνταγές.

Και όμως υπάρχει ελπίδα.

Ο λαός μας στις επερχόμενες εκλογές θα δείξει τη διέξοδο.

Σ’ αυτή την προσπάθεια θεώρησα, πως έχω καθήκον να συμμετάσχω. Έτσι, απάντησα θετικά στην πρόσκληση που μου έκανε ο κ. Πάνος Καμμένος, να είμαι εκ των υποψηφίων στο Ψηφοδέλτιο του Νομού Αχαΐας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Έχω εδραιωμένη την πεποίθηση, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, κίνημα καθαρά πατριωτικό και συνάμα μεταρρυθμιστικό, μπορούν να εγγυηθούν την σταθερότητα στις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις και γι’ αυτό καλώ τους Αχαιούς συμπολίτες μας, να πυκνώσουν τις τάξεις τους και να δηλώσουν έμπρακτα τη στήριξή τους.

Μαζί με τις ευχές μου για ελπιδοφόρα και δημιουργική καινούρια χρονιά, εύχομαι στις εκλογές αυτές, οι συμπολίτες μας, να επιλέξουν με καθαρή κρίση, έξω από διλήμματα και πανικό, το δικό τους συμφέρον και το συμφέρον της πατρίδας μας. Στις Δημοκρατίες, άλλως τε δεν υπάρχουν αδιέξοδα.»