doy aigiouΉταν λίγο μετά τις 10.00 χθες βράδυ όταν μετά από μια σειρά ενεργειών ήρθε να επιβεβαιωθεί για μία ακόμα φορά ότι … «Ο επιμένων νικά»!!! Στην προκειμένη περίπτωση ρόλο έπαιξε η επιμονή του Θανάση Νταβλούρου που μαζί με τον Νίκο Τσούκαλη ανέλαβαν τη δέσμευση στη σύσκεψη που έγινε στο Αίγιο, να πάρουν «επ`ώμου» την προσπάθεια για διάσωση της ΔΟΥ Αιγίου, με κίνδυνο μάλιστα να χρεωθούν και το …πολιτικό κόστος σε περίπτωση που δεν έφερναν αποτέλεσμα οι ενέργειες. Σε «ανοιχτή γραμμή» με το δήμαρχο Αιγιαλείας που επίσης από την πρώτη στιγμή που έσκασε η «βόμβα» για μεταφορά της Υπηρεσίας στην Πάτρα δεν άφησε λεπτό να πάει χαμένο «επιστρατεύοντας» όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, υπήρξε σειρά συντονισμένων ενεργειών και τα χαρμόσυνα νέα ήρθαν αργά χθες τη νύχτα, μόλις τέσσερα 24ωρα πριν την ημερομηνία που θα έβαζε «λουκέτο» στην υπηρεσία.

theodorakopoulos

ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Τα καταφέραμε!»
Η επικοινωνία του δημάρχου Αιγιαλεάις με τον «Ημ» ήταν σε κλίμα «πανηγυρικό» με τον Στάθη Θεοδωρακόπουλο να δηλώνει ότι:
«Οι προσπάθειες έπιασαν τόπο και ένα ακόμα σημαντικό για την περιοχή μας θέμα είχε θετική εξέλιξη. Τα «μηνύματα» που παίρναμε όταν προέκυψε το θέμα ήταν κάτι παραπάνω από δυσοίωνα, όμως  τα αντανακλαστικά λειτούργησαν άμεσα, χτυπήσαμε όποια πόρτα μπορούσαμε και καταφέραμε να κρατήσουμε την υπηρεσία στο Αίγιο για το καλό των πολιτών όλης της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων που θα έμπαιναν σε μια φοβερή ταλαιπωρία».

 

ntavlouros 1ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ: «Διαψεύστηκαν οι σειρήνες του διχασμού και της καταστροφολογίας»
Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Νταβλούρος που στην κυριολεξία ρισκάρισε «σηκώνοντας» πολιτικά το θέμα της ΔΟΥ, ερχόμενος σε συγκρούσεις και δεχόμενος αρκετά «βέλη» το τελευταίο διάστημα, σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο «Ημ», ανέφερε ότι είχε επικοινωνία με τον υπουργό όπου του επιβεβαίωσε την θετική εξέλιξη. Επίσης ο Αχαιός βουλευτής μεταξύ άλλων δήλωσε: «Οι γλώσσες και οι σειρήνες του διχασμού και της καταστροφολογίας πήραν για μία ακόμα φορά την απάντησή τους! Σημασία έχει το αποτέλεσμα γι`αυτόν που με μεθοδικό τρόπο και ανυποχώρητα και σταθερά διεκδικεί, για την διοικητική ενίσχυση της περιοχής προς εξυπηρέτηση του πολίτη.
Με την απόφαση παραμονής της ΔΟΥ στο Αίγιο, διαψεύδονται κατηγορηματικά οι σειρήνες της καταστροφολογίας και της μηδενιστικής λογικής που με… δελτία Τύπου έκαναν λόγο για «εξαπάτηση του τοπικού βουλευτή» από τους αρμοδίους του υπουργείου και θεωρήσουν ότι η ΔΟΥ είναι παρελθόν για το Αίγιο. Αποδεικνύεται όμως περίτρανα πόσο δίκιο είχε αυτός που διαβεβαίωνε σταθερά και μεθοδικά ότι η ΔΟΥ του Αιγίου θα παραμείνει ως αποτέλεσμα μιας σταθερής, ανυποχώρητης και μεθοδικής διεκδίκησης».