Συνάντηση με σπουδαστές της Παράταξης της Νέας Δημοκρατίας “ΔΑΠ ΝΔΦΚ”, του Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, καθώς και με την τοπική “ΟΝΝΕΔ”, είχε το απόγευμα της Τετάρτης σε παραλιακό κέντρο του Αιγίου, ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος. Όπως πάντα, έτσι και αυτή τη φορά δεν παρέλειψε, παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμά του, να βρεθεί κοντά στους ανθρώπους που στηρίζει, ελπίζει και πιστεύει… τους νέους, και να μοιραστεί μαζί τους ορισμένες σκέψεις για τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και την πορεία του Α.Τ.Ε.Ι στην πόλη,’όπως και την ενδυνάμωση της οργανωμένης νεολαίας του κόμματος στην Αιγιάλεια.

Η σπουδάζουσα και μη νεολαία της ΝΔ, δεν ξέρει μόνο ν’ αγωνίζεται αλλά και να κερδίζει. Εμείς ως νέοι άνθρωποι, άφθαρτοι και μ’ άλλα μυαλά, μπορούμε πολλά, μα πάνω απ’ όλα κοιτάμε το αύριο με ελπίδα, αγνοώντας όσους με τις πράξεις τους μας παρέδωσαν χάος και κρίση. Τώρα είναι η ώρα να παλέψουμε για μας και τις επόμενες γενεές, με ζήλο, πρόγραμμα, στόχους και όραμα. Θέλουμε μια καλύτερη παιδεία, καλύτερη οικονομία, καλύτερη Ελλάδα“, είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής.
Τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει για την επόμενη μέρα των εκλογών, με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας,αποσαφηνίζοντας πως ο ίδιος πορεύεται εξ’ αρχής με νέους ανθρώπους, χωρίς ξεπερασμένες τακτικές που έβλαψαν το κόμμα κι έδιωξαν νεολαίους από το κόμμα, κάτι που δεσμεύτηκε να κάνει και μετά τις εκλογές…γιατί όπως είπε “η παράταξη δεν είναι γερασμένη αλλά κλειστή σε ευκαιρίες ανανέωσης και αλλαγής προσώπων σε κάθε θέση , κομματική, κοινοβουλευτική ή κυβερνητική”!