Τους αντιδημάρχους για το 2012 γνωστοποίησε μέσω του ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος το πρωί της Παρασκευής, επιβεβαιώνοντας αποκλειστικό ρεπορτάζ του filodimos.gr για αντικατάσταση τουλάχιστον 3 εκ των αντιδημάρχων που θήτευσαν στην πρεμιέρα του “Καλλικράτη”.

Ο Δήμαρχος, λοιπόν, αποφάσισε την αντικατάσταση των κ.κ. Βασίλη Φιλιππόπουλου και Θανάση Παναγόπουλου, βάζοντας στις θέσεις τους αντιστοίχως τους κ.κ. Δημήτρη Καμπέρη (καθαριότητας) και Παναγιώτη Μπερούκα (τεχνικών έργων). Στις θέσεις τους παραμένουν οι κ.κ. Βασιλική Ψυχράμη (πολιτισμού) και Λεωνίδας Μαυρουδής (διοικητικών υπηρεσιών). Επίσης, αντικαθίστανται και οι τρεις “περιφερειακοί” αντιδήμαρχοι κι έτσι στη θέση του κ. Μιχάλη Κωνσταντίνου τοποθετείται ο κ. Μιχάλης Μουτούσης (Ερινεού-Συμπολιτείας), στη θέση του κ. Δημήτρη Παναγιωτακόπουλου τοποθετείται ο κ. Σωτήρης Παπαγεωργίου (Διακοπτού) και στη θέση του κ. Βασίλη Ανδρουτσόπουλου τοποθετείται ο κ. Γιάννης Παναγιωτόπουλος (Ακράτας-Αιγείρας).

Ως γνωστόν, οι κ.κ. Καμπέρης, Μπερούκας και Μουτούσης είχαν διατελέσει και στο παρελθόν αντιδήμαρχοι, αντίστοιχα στους δήμους Συμπολιτείας, Αιγίου και Ερινεού.

Υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες, και το ενδεχόμενο μικρών αλλαγών στις αρμοδιότητες, κάτι που ο δήμαρχος θα ανακοινώσει εν καιρώ, υπογράφοντας βεβαίως τις αποφάσεις για τον καθένα νέο αντιδήμαρχο.

της:Πέπη Σπηλιωτοπούλου