Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» γνωστοποιεί πως από Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, τίθενται προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας περιόδου 2017 – 2018 που περιλαμβάνουν τους 17 εντός έδρας αγώνες τής ομάδας μας για το φετινό πρωτάθλημα της Football League (όχι φιλικά και αγώνες Κυπέλλου).
Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν (και) στο χώρο τού ποδοσφαίρου, οι τιμές παρέμειναν ιδιαίτερα προσιτές, σε μία προσπάθεια να συνεχίσει ο κόσμος να «αγκαλιάζει» την ομάδα που του προσέφερε μεγάλες χαρές τα τελευταία χρόνια, αγωνιζόμενη στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία τού επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:
Θύρες 1 και 4: 100 ευρώ
Θύρα 3: 120 ευρώ
V.I.P. (χώρος επισήμων): 180 ευρώ
Γυναικεία: 50 ευρώ
Όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται, μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Ανδρονοπούλου 4, πρώτος όροφος, εργάσιμες ημέρες από 10π.μ. έως 2μ.μ.) και από τα μέλη τής διοίκησης.
Στο νέο ξεκίνημα του Παναιγιαλείου καλούμε όλους τους φιλάθλους να δείξουν για ακόμη μια φορά την αγάπη τους στο σύλλογο, στηρίζοντας έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες
Επίσης, το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει αναλυτικά τις τιμές των εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες τής ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.
Θύρες 1 και 4: 8 ευρώ
Θύρα 3: 10 ευρώ
V.I.P.: 15 ευρώ
Γυναίκες – μαθητές Λυκείου – στρατιώτες – φοιτητές: 5 ευρώ

 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com