natalia brhΞεκινά σήμερα Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, η δίκη για ένα από τα πιο στυγερά εγκλήματα που πριν από περίπου δέκα μήνες είχαν συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αλλά και πανελληνίως τους πολίτες, εξαιτίας της μανίας που ο δράστης είχε μαχαιρώσει μια μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού.
Συγκεκριμένα, η δίκη θα διεξαχθεί στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Αιγίου με κατηγορούμενο τον 33χρονο Αλβανό ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2013 είχε καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι και είχε σκοτώσει μέσα στο σπίτι της, την 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, σύντροφο του γνωστού Πατρινού δημοσιογράφου Ανδρέα Κ. Βρη και μητέρα της ανήλικης κόρης τους.
Όπως προέκυψε κατά την προανακριτική διαδικασία, ο δράστης είχε στήσει ολονύχτιο καρτέρι θανάτου με μαχαίρι που είχε αγοράσει ειδικά για αυτό το λόγο, στην άτυχη Ναταλία και μάλιστα οι αστυνομικοί επάνω στο όπλο του φόνου βρήκαν μέχρι και το καρτελάκι.
Όπως είχε γίνει γνωστό τότε η μοναδική επαφή που είχε ο δράστης με την οικογένεια του θύματος ήταν όταν το ζευγάρι αποφάσισε πριν δυο χρόνια να ανοίξει ένα κατάστημα εστίασης στην περιοχή του Ρίου και τότε ο δράστης προσελήφθη από εργολάβο για να κάνει τη σιδηροκατασκευή. Λίγο αργότερα η συνεργασία χάλασε και ο Αλβανός απολύθηκε από τον εργολάβο και επέστρεψε στην πατρίδα του.
Λίγες μέρες πριν το φονικό όμως, ο δράστης επέστρεψε στην Πάτρα και το βράδυ πριν το στυγερό έγκλημα, μαζί με έναν φίλο του για να διασκεδάσουν σε ένα μαγαζί στην οδό Καραϊσκάκη, με αυτόπτες μάρτυρες να υποστηρίζουν πως και οι δύο πως ήπιαν αρκετά ποτά. Εκεί δούλευε ως σερβιτόρα και η άτυχη 43χρονη και ο δράστης την είδε και την αναγνώρισε και όταν ζήτησε επιτακτικά να κεράσει τα επόμενα ποτά η Ναταλία και εκείνη αρνήθηκε, τότε και οι δύο έφυγαν . Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την προανάκριση, ο 33χρονος έδιωξε το φίλο του με τη δικαιολογία ότι έχει κάποια δουλειά και πήγε στο σπίτι όπου διέμενε η 43χρονη με το δημοσιογράφο και την κορούλα τους. Όταν το πρωί είδε το γνωστό δημοσιογράφο να φεύγει συνοδεύοντας την κόρη του προς το σχολείο, μπήκε από την πίσω πόρτα και βρήκε τη 43χρονη να κοιμάται. Χωρίς να διστάσει της επιτέθηκε και άρχισε να τη χτυπά με το μαχαίρι, αφήνοντάς την τελικά νεκρή σε μια λίμνη αίματος. Μιλώντας ο τότε Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Κ. Κυριακόπουλος τόνιζε πως επρόκειτο για ένα ειδεχθές και προμελετημένο έγκλημα.
Ο δράστης υποστήριξε πως είχε σχέση με το θύμα, κάτι όμως που τόσο το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, όσο και οι φίλοι του 33χρονου αντικρούουν.

ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ