Την επίσκεψη του Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου στην Πάτρα και την “ανταπόκρισή ” του στο αίτημα των δανειοληπτών της “Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας” για αποφυγή προσημειώσεων και πλειστηριασμών, σχολίασε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του “Patra Tv” ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

Για την παρουσία και ομιλία Βενιζέλου στο Γήπεδο της ΕΑΠ είπε:
Αν ο κόσμος είναι μια φορά θυμωμένος με τους πολιτικούς, με το ΠΑΣΟΚ που εγκλημάτησε κατά της χώρας,οι όποιες του αντιδράσεις είναι κάτι παραπάνω από δικαιολογημένες. Τι ήρθαν να μας πουν Βενιζέλος και Παπανδρέου; Μας έκαναν φτωχότερους και δυστυχισμένους. Ο μαζοχισμός και το βόλεμα στην κοινωνία έχουν και τα όριά τους, και το λέω για όσους χειροκροτούσαν και τους επευφημούσαν
Για την υπόσχεση Βενιζέλου, να ζητήσει από τον Διοικητή ΤτΕ κ. Προβόπουλο, το πάγωμα κάθε διαδικασίας για τα δάνεια στην “Αχαϊκή” Τράπεζα, σημείωσε:
Ποιόν κοροϊδεύουν; Αφού έβαλε φαρδιά- πλατιά την υπογραφή του ως Υπουργός Οικονομικών για τον αιφνίδιο θάνατο της τράπεζας, ήρθε τώρα προεκλογικά να παγώσει την “ασέλγεια” στους δανειολήπτες, ίσα για να κερδίσει ψήφους. Αντιθέτως, ο Σαμαράς είπε ξεκάθαρα: “Πάγωμα και μετά νομοθετική ρύθμιση υπέρ των δανειοληπτών”. Όχι σαν τον Βενιζέλο “πάγωμα και μετεκλογικά βλέπουμε”! Αυτή είναι η διαφορά των δύο ηγετών. Ντροπή να κοροϊδεύουν βασανισμένους ανθρώπους σαν να απευθύνονται σε κάφρους“.