Νέες θέσεις στάθμευσης για τα ταξί, θα δημιουργηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Οι αυτοκινητιστές της Αιγιάλειας ζήτησαν με αίτημά τους από το Δημοτικό Συμβούλιο να τους εγκρίνει τη δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης στις παραλίες κυρίως για να εξυπηρετούν τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες κατά τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες.
Το σώμα έδειξε να είναι σύμφωνο αρχικά με την πρόταση, στη συνέχεια προέκυψε θέμα με την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούν οι αυτοκινητιστές με αποτέλεσμα η συζήτηση να βγει για αρκετή ώρα εκτός θέματος.
Οι αυτοκινητιστές ενημέρωσαν το Δημοτικό Συμβούλιο πως έχουν προχωρήσει σε μείωση των τιμών προς όφελος των καταναλωτών σε ποσοστό περίπου 30%. Εκείνο που καθυστέρησε τη συζήτηση ήταν ο τρόπος με τον οποίο έχουν διανεμηθεί οι έδρες των ταξί καθώς ανάλογα διαμορφώνεται και η τιμολογιακή τους πολιτική (μονή ή διπλή ταρίφα).
Το Δημοτικό Συμβούλιο έδωσε κατά πλειοψηφία την έγκρισή του για τη δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης από το Λόγγο έως το Κράθιο, όπως προέβλεπε το αίτημα των αυτοκινητιστών ζήτησε όμως να υπάρξει πρόβλεψη για ενιαία τιμολογιακή πολιτική στα όρια του Δήμου Αιγιαλείας.