apollon sineΤην Πέμπτη 6 Νοεμβρίου ανοίγει ξανά τις πύλες του ο Δημοτικός Κινηματογράφος “Απόλλων” στο Αίγιο, για τη νέα κινηματογραφική σεζόν.Η επαναλειτουργία του “Απόλλωνα” έρχεται λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης στον εξωτερικό χώρο και στο φουαγιέ αλλά και τη συντήρηση του εξοπλισμού, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τεθεί σε λειτουργία και η νέα ψηφιακή κινηματογραφική μηχανή προβολής, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στον κινηματογράφο να προβάλει πλέον ταινίες α’ προβολής ταυτόχρονα με την κυκλοφορία τους.

Η πρώτη ταινία που θα προβάλει φέτος ο “Απόλλωνας”, είναι η “Lucy” του Λικ Μπεσόν με πρωταγωνιστές τη Σκάρλετ Γιόχανσον, τον Μόργκαν Φρίμαν και τον Τσόι Μιν Σικ. Η ταινία θα προβληθεί από την Πέμπτη 6 έως την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, εκτός από την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, οπότε ο “Απόλλωνας” θα φιλοξενήσει τη θεατρική παράσταση “Κάτω ρε παρτάλια”.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ: Η φοιτήτρια Λούσυ ζει ανέμελα στο Τόκιο, ώσπου μία ημέρα ο φίλος της την εξαπατά, προκειμένου να παραδώσει μία βαλίτσα σ’ έναν Κινέζο μαφιόζο. Χωρίς να ξέρει το περιεχόμενο της βαλίτσας και προτού καταλάβει καν πού έχει βρεθεί μπλεγμένη, η Λούσυ βρίσκεται όμηρος των Κινέζων και μάλιστα με μια πολύ επικίνδυνη συνθετική ουσία εμφυτευμένη στην κοιλιά της, με σκοπό την παράνομη εισαγωγή της, με αυτόν τον τρόπο, σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Μετά την κωμικοτραγική συνάντησή της με τον κ. Γιάνγκ και τους μπράβους του, βρίσκεται με ένα πακέτο καινούργιου και πανίσχυρου ναρκωτικού στην κοιλιά της, στην οποία θα δεχτεί μια μοιραία κλοτσιά. Καθώς η γαλάζια ουσία κυλάει ανεξέλεγκτα πλέον στο αίμα της, η Λούσυ μεταμορφώνεται σε μια φονική μηχανή με υπεράνθρωπες δυνατότητες, η οποία μπορεί να χρησιμοποιεί όλο και μεγαλύτερο ποσοστό του εγκεφάλου της, αντί του 10% του συνηθισμένου ανθρώπου.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 8-10, 10-12.